Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

ZRP biedriem būs jāinformē tiesībsargājošās iestādes par koruptīviem darījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pavļiks M.
P
lai to izdara!
vilks
v
Vai Zatlers informēs par savu pieredzi aplokšņu jautājumā ? Noilgums vēl nav iestājies.
K-K
K
... Vel paris sadas kludas un ZRS vares lugt pievienoties Nacionala blokam, vai SC, lai tiktu virs 5% un ienemtu kaut vienu ministra vietu Saeima !
K-K
K
... Mulku zemes pilsoni ! Izlasiet ar zemteksta izpratni: seit izmests Akis uz ka var pakarties tauta !!! ... Tai bus tikai apmierinaties ar esoso situaciju! ... Etikas kodeks stajas speka tikai ar 13. (!) augustu ! ...Taja nav paredzets ievest PREZUMCIJAS LIKUMU vai ta variantu ar atpakal nenoteiktu datumu, vai citas internacionalas konvencijas par atbildibu ieprieksejos laikos ... ... Un si partija sevi sauc par pretoligarhisku !!!
vairis
v
jā jā mes jau esam piedzivojuši zvērestus baznicās, līgumu parakstišanu utt cirku pirms velešanām, tik pec tam nez kāpec izrādās ka tas viss nav nevienam saistošs, āksti gatavie
w3e
w
Baigie malači, tikai ir tāda grāmatele kā Krimināllikums, zatleristi laikam nav par tādu dzirdējuši, šeit ir noteikta atbildība par neziņošanu par noziegumu, korupcija (kukuļdošana vai ņemšana) ir krimināli sodāms noziegums. Pārcentušies zēni!
sirmais
s
Zatlera aploksnes, protams, nav nekas labs, bet tām nav nekāda sakara ar korupciju valsts līmenī, bet palasot komentārus, saprotu, ka daudzi domā, ka zagt nav nekas nosodāms un ziņot par zagšanu ir grēks un nelietība
bulciņa
b
Savādi, es nevienam neko neesmu devusi aploksnē un man neviens neko nav devis, pat piedāvājuši nav ;-). Palaikam dodu ubagiem un vecenītēm. Tad laikam viņi no manis saņem kaut kādus ienākumus. Baznīcā metu ķeselē un ziedojumu kastē. Čeku man neviens par to nedod. Bet ja es iemestu piem. 100 ls (hipotētiski), vai tur ir koruptīvi riski? Čeka nav, un es nezinu, kas notiek tālāk. Labi, ka neesmu Zatlerpartijā.
bulciņa to kāspostu pīrādziņš
b
Pagaidām neesmu, bet tev tā liekas dēļ tam, ka man nedod aploksnes ;-))))))
  • 1
  • 0
kāspostu pīrādziņš
k
Tu laikam veca & sakaltusi?
  • 0
  • 0
klaudz kopš kgb
k
Pretty ironic!
jaa
j
Skaudri,ZRP,skaudri. 07.08.2011 13:16 Ziņot! Kā zaterveidīgi tiek pie biezajām/ 100-200Ls / aploksnēm:Tas dakteris/GĀ/ ,kurš nozīmē pacientu pie Rīgas laba /lietuv ietītes,zagerīša , utt/ daktera,tiek inforets tādā tekstā"`dakteris ir ļoti labs, bet viņam ir viens niķītis -naudiņa,kuru tas loti mīl,ja vēlies, lai tiesi šis dakteris operē, tad ,p..un seko info,ka to konvsaturu netīšām atstāt labā daktera kabinetā Tādēļ šie zalerīši ir tīri , balti un pūkaini, bet šāda sistēma-korupcija - strādā vēl šobaltdien Katrs pacients grib izdzīvot nevis nomirt uz ķirurga galda,tadēļ 4 gadus ``godīgais"`prezidents pat necentās lauzt šo aplokšņu sistēmu,kur visi ir balti un pūkaini, bet labieķirurgi peldas naudā
borcinsh
b
...un ko daris pec tam ar to informaciju "tiesībsargājošās iestādes" ? par kukuliem izdos "infomaciju" atpakal - korumpetajam "saimniekam" ??? ( ar informetaju uzvardu un adrese...)
zaglis kliedz:"'ķeriet zagli!&
z
slavaZRP 07.08.2011 13:24 Ziņot! Un tādi zglerīši tagad tēlo svētos,kuri no tantiņām izpumpējuši pat zārka naudiņu
Vārds
V
tēlo un man , kā skatītājam , tas ļoti patīk . ar citiem "priekšnesumiem" nevar ne salīdzināt !!!!!!!!!!!
  • 2
  • 0
iz dzeives
i
Pēc viena veida nopietnas operacijas vienā palātā gulēja 4 slimnieki no Latgales,Zemgales,Vidzemes, un visiem bija ...ģimenes ārstu ieteikums ,kas ir jādara ar aploksni/ .ar piebildi,ja Tev veseliba ir dārga/ ,bet labais ārsts izlikās ,ka neredz,ko dara slimnieks bet vienā gadijumā tikai pajautāja :"`kas tas /" un...noslēpa papiros,/laikam lai slimnieks nepardomā/
Ausma
A
Apsveicama iniciatīva. Atzīstos, ka savulaik devu aploksnīti dakterim Z. Vai varu par to ziņot, jeb vai koruptīvie darījumu uzskaite sāksies tikai kopš lēmuma Nr.2 dienas?
aradhana
a
Pats Zatlera kungas savā laikā ir izteicies, ka nevēlas veicināt "stukačismu" - žēl, ka tas tagad mainījies... Pret korupciju, protams, ir jācīnās, taču sabiedrība, kurā viens kaimiņš ziņo par otru, ja tas nav nomaksājis nodokļus, arī mums neder.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas