Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

ZRP deputāts Liepiņš pieļauj, ka varētu pamest partiju pēc SC aicināšanas koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
viens godīgs cilvēks no tās kompānijas! kuram vēl no viņējiem atradīsies prāts?
!!
!
NĒ sc! zatlers smird!
egils
e
visu cieņu. prieks ka starp Kangara partijas biedirem ir arī kāds goda vīrs, nacionāli domājošs cilvēks.
Liepiņam
L
Malacis, kundziņ! Tik "neaizmirsiarī savu deputāta mandātu tad nolikt un atbrībot vietu citam ZRP cilvēkam !
Andis
A
Neceri! Liepiņš ir ievēlēts un paliek kā neatkarīgais deputāts vai varbūt pievienosies V vai NA. Kustini savas smadzenes!
  • 0
  • 0
LRIB
L
Zatlers par šo darījumu naudu ir saņēmis un atkāpties viņam vairs nav brīvi:Par to, ka Zatlers grib ar sakaņiešiem iznīcināt Latviju, bija skaidrs jau Saeimas atlaišanas dienā. Zatlers par šo savu melno darbu ir saņēmis milzu summu no starptautiskā cionistu centra.No 40-80 miljoniem, kuri ir ieguldīti pasaules lielākajās bankās. Pēc dažiem gadiem Zatlers būs miljardieris uz latviešu asins rēķina. Šāda informācija nāk no ASV, kā redzams, tad ASV iet cionistu un ru-šovinistu pavadā. P.S. Šie 40-80 ir ņemti no Latvijas tautai nozagtās naudas. Šīs zoziedzīgas darbības "pirmsākums" ir Godmanis un Borovkovs.
labāk vēlu
l
Nekā nekad cilvēks nāk pie prāta!! Kaut būtu vairāk , kas pamet govs un teļa partiju!
vairis
v
ja tu noliec mandātu un tad pamet partiju neredzu problēmu, bet tu jau gribēsi 3 gadus sēdet saeimā un ne par ko neatbildēt, jo luk esi ārpusfrakciju deputāts
lk
l
Janoliek mandāti ir tiem, kuri rīkojas pretēji pirmsvēlēšanu solījumiem. Šajā gadījumā mandāts janoliek, vispirms, pašam Zatleram, un tiem, kuri piekrita sadarboties ar SC.
  • 7
  • 0
oi
o
Lai pamet, bez viņa ir kam darboties LV labā , jo ir daudz izglītotu un praktisku cilvēku, jo jebkuru var aizvietot, it sevišķi večukus !!!!!
zvirbulēns
z
Re, prātīgs vecis, jādomā, ka viņš tai šļurā nav vienīgais latvietis šī vārda patiesajā izpratnē! Visu cieņu!
He he... > zvirbulēns
H
Vai tev Vienotības jenotu meli nav apnikuši, ka te fano par tiem jenotiem? Jenotiem tik sile interesē.... he he.... nevis tautas vajadzības.... hi hi.... tāpēc te viņi rejas, lai letiņs ar krieviņu plūktos , bet paši pa sili ļeksētu... ha ha ... Jenoti ir staļinisti, kuri grib skaldīt un valdīt!
  • 3
  • 3
Bērziņ
B
atlaid Saeimu!
kurmis
k
Es nepazīstu Liepiņa kungu, taču pirms vēlēšanām man likās dīvaini, ka viņš iestājās Zatlera partijā un vienlaicīgi dižojās kā esot panācis "lokomotīvju" principa atcelšanu. Manuprāt, pats Zatlera partijas nosaukums bija nekaunīgs veids, kā apiet šo "lokomotīvju" aizliegumu likumā. Un Valdis Liepiņš, aci nepamirkšķinot, iestājās šajā partijā. Tajā brīdī es sāku šaubīties vai tas cilvēks vispār ir adekvāts.
Haralds
H
Jācer, ka drīz visi sakarīgie cilvēki sāks atstāt ZRP un Zaglers paliks ar Sandru Kukuli.
Es
E
arī gribētu ar viņu palikt!!!
  • 0
  • 0
Par Valdi Liepinu
P
Ar māti, Austru, 1944.g. jūlijā devies bēgļa gaitās uz Vāciju. Tēvs, Edgars, cīnījās Latviešu leģionā – pēc kapitulācijas sagūstīts Kurzemē. Izsūtīts.Tas ta-pardomam.
Tad jau
T
Ar komunistiem ZZS viņš ne tik varēs sadarboties un starp TB/LNNK arī ir komunisti!!! Ko nu???????????
  • 1
  • 0
Kārlis - Par Valdi Liepiņu
K
> Liepins NEKAD muza nesadarbosies ar SC - - - Viņš JAU ir sadarbojies! Viņš aktīvi strādājis, lai nodevējs Zatlers Saeimā saņemtu tik balsis, cik nepieciešamas koalīcijai ar SC.
  • 6
  • 3
Par Valdi Liepinu
P
Tas bija domats ar domu ka Liepins NEKAD muza nesadarbosies ar SC.Doma lidzi nevis blausties uzreiz ka tirgus tante.
  • 5
  • 0
borcinsh
b
un un kadas "shausmas" Jus te atraodat ??? ("cīnījās Latviešu leģionā" ... ? es butu shodien ar mieru ari - lai atbrivot LV no sarkanas dezinterijas ! )
  • 6
  • 0
Berta
B
Liepiņa kungs, nevajag līst nevienā partijā, ja Jūs neesiet pārliecināts, vai tās vadītājs tiešām aizstāv Latvijas valsts intereses. Ir teiciens: "Pasaki, kas ir tavs draugs, un es pateikšu, kas esi tu pats". Slikti, ja ir naivi vēlētāji, bet vēl sliktāk, ja tik naivi cilvēki lien partijās.
Saule
S
iznākums nemaz nebūs tik slikts - Liepiņam pievienosies vēl vismaz 4-5 ZRP jaunievēlētie deputāti, kuri negribēs gulēt vienā zārkā ar šodien pašpasludināto politisko līķi Zatleru. Tas nozīmē, ka ZRP+SC vairs vairākums nesanāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas