Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

ZRP iesaka Vienotības valdei pieņemt vienotu viedokli par koalīcijas modeli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Skaisti švepst!
Soross
S
Klīst runas , ka iespējamo jauno valdību veidošot dvīņu brāļi Rubiks un Rūsiņš. Vienam dvīnim nekas neesot pretī un nekādas prasības neizvirzīšot otrajam, tātad dvīņu brāļu valdība.
Aivars
A
bet es tev iesaku pieņemt lēmumu pakārties, par latviešu tautas nodevību. Uzradies Kirkenšteins - otrais. Iesaku zatlera partijai (ZP) pārdēvēties par (KP) kirkenšteina partiju vai kangaru partiju, varbūt par komunistisko partiju. KP jau būs , un to SS gan asprāši piedomās klāt lai sanāktu KPSS.
jautājums
j
Nū ...Ja visu atceros pareizi, tad 14 septembrī, tas ir tieši pirms vēlēšanām, ZRP valde pieņēma lēmumu- ZRP mēģinās panākt vienošanos par valdības veidošanu ar trim partijām šādā prioritārā secībā – vispirms ar "Vienotību", tad ar Nacionālo apvienību "VL-TB/LNNK" un tad...tikai tad ar "Saskaņas centru". Bet tas bija pirms vēlēšanām , vai ne? Kad bija latviešu vēlētājs jāiebaro, vai ne? Tagad, kad ZRP+Vienotība+NA koalīcija sanāk, tad Zatlers ir strauji mainījis prioritātes partneru izvēlē. Jo vēlēšanas jau ir notikušas un nacionālais vēlētājs piemuļķots... Un kad tad emblēmā sarkano krustu uz sarkano zvaigzni oficiāli nomainīs?
monitors
m
Bet viss taču ir skaidri saprotams. Apjautājās Zatlers NA un SC par divām lietām - tautas vēlētu prezidentu; pilsonības piešķiršanu Latvijā dzimušajiem nepilsoņiem. NA uz 1.jautājumu atbildēja jā, uz otro - nē. SC uz abiem jautājumiem atbildēja apstiprinoši. SC ir piemērotāks koalīcijā, nodomāja Zatlers.
  • 0
  • 0
patalogija?
p
vai tad zadlera savaktais nodeveju bars vel nav sashkelies pa daljam?
juris
j
Zatler. Kauna tev nav Vairak par tevi nerakstisu. Nav verts.
Rēzeknietis
R
Laikraksta „Rēzeknes vēstis” Interneta mājas lapā lasītāju aptaujā „Vai Saskaņas centram jābūt koalīcijā un valdībā”, kas ilga vairāk kā nedēļu un „negaidīti” noslēdzās 1.oktobrī, gandrīz 95% aptaujāto atbildēja „NĒ” (latviešu versijā nobalsoja 614, atbildēja „NĒ” – 582 jeb 94,87%; krievu versijā nobalsoja 392, atbildēja „NĒ” – 372 jeb 94,90%). Šāds rezultāts bija liels pārsteigums un neapmierināja saskaņieciski noskaņoto redakciju un 1.oktobrī balsojums tika slēgts un uzsākta lasītāju aptauja par kredītsaistībām un sagaidāmo pensijas apmēru.
balelins
b
Kapec Zatleram ir vajadzigs Saskanas centrs valdiba? Jo pat krievu presse neslepj ka SC nav Latvijas krievvalodigo interesu aizstavji (to var redzet cik atri SC attecas no visa ko solija krievu veletajiem ) bet gan Krievijas interesu aizstavji.
Ak,
A
mīļie cilvēki,ko Jūs te plēšaties, veltīgi savu enerģiju tērējot,jāstrādā visiem ievēlētajiem deputātiem, kam rūp cilvēku labklājība un Latvijas izaugsme, bet ne jādalās jelkādās partijās,vai tiešām mums vēl 20 gadi vajadzīgi lai to saprastu. Kāpēc nemācamies no citu kļūdām, bet tās nepārtraukti atkārtojam.
Ezis
E
ievācot vēl lelāku nelaimi ,ir jādomā! Manu tēvu sašāva šie neokupanti un negribu ,lai maniem bērniem kā man savā zemē jārunā krievu valodā ,vai varbūt jākāpj vagonos un jādodas ceļā. Nekas nav bijis mēs Jums atnesām brīvību! Ha Čingishans savulaik izveidoja no kokā dzīvojošiem mežoņiem Krieviju! Tas ir tas pats un sapratīšu krievu sašutumu par manis uzrakstīto,bet diemžēl manā zemē Čingishana vietā bija krievu ordas!
  • 2
  • 1
Milda
M
Vai tiesam Latvija ta drikst? Vai seit nav paredzeta kada atbildiba likuma prieksa? Ja Zatlers butu rikojuma nr 2 pateicis ka uzstaju uz SC ieklausanu valdiba tad vins nesavaktu pat 2% balsu. Tikai pateicoties Zatlera meliem par reformam tauta noticeja un vins sanema 14% balsu. Vai ta drikst Latvija? Tas ir likumigi? Sods kaut vai par neliederigi izskiestiem miljoniem velesanu sarikosanai Zatleram nepienakas? Jo ta visa putra ievarijas tikai pateicoties Zatlera meliem.
Joks > jenotu Mildiņai
J
Var ierēkt :) :) Vispār jau mums NU ĻOTI vajag valdībā Vienotības divdabjus, kuri sola debesu mannu, bet īstenībā katru dienu aplaupa nabagus , pensionārus , bērnus un slimos, lai vienlaicīgi pasniegtu dāvanas bankām vairāku miljardu latu apjomā! MUMS viņus ārprātīgi VAJAG!
  • 2
  • 4
selga
s
Labs jautājums,saka jau ,ka cilvēku pārbauda ar varu,naudu un slavu,un tad var redzēt,kas kurš ir,zatlers šo pārbaudi nav izturējis,savas personas likšana augstāk par valsts un tautas interesēm,varaskāre, ir tas ,kas viņu dzen strupceļā,es pavasarī arī uz īsu brīdi noticēju,ka viņš saeimu atlaida ,lai cīnītos ar valsts izzadzējiem,bet tad atcerējos,kā jau pagājušo rudeni par visu varu gribēja krievijas sponsorēto sc iebīdīt valdībā,sapratu,ka ne jau par valsti viņš domā.
Kapec Zatleram tik loti vajadzigs S
K
Zatlers tacu lasa interneta komentarus, vins tacu zina ko tauta par vinu raksta, vins zin ka no tauta cienita prezidenta parverties latviesu tautas ladetu kangaru, vins zin ka SC vienmer balsoja oligarhu uzdevumos pret tiesiskumu kapec Zatlers sturgalvigi grib valdiba Saskanas centru? Maskava vinam par to labi samaksaja?
???
?
Tauta vairākumā ir gudrāka nekā dažs komentētājs un nenodarbojas ar muļķību tiražēšanu internta komentāros.
  • 1
  • 3
x
x
Vai par to Zatleru nevaretu saukt pie kriminal atbildibas? Skaidrs ka runas par reformam bija iegansts, Zatlers rikojas tikai personigas intereses vai vel kas launak Maskavas intereses nemot vera vina maniakalo velmi ievilkt saeima SC.
hm
h
Varētu jau Zatleru saukt pie kriminālatbildības, tikai tad pašam vai kādam no Sarkandaugavas būtu jāuzņemas prokurora loma...:-)
  • 0
  • 0
nataša
n
Zatlers būtu bijis godīgs pret saviem vēlētējiem, ja jau pašā sākumā būtu pateicis, ka metīsies kopā ar saskaņu, nevis visu laiku muļķīgi smaidījis.Un šitā visu laik melot par savu premjeru! Kā lai notic tādam vadītājam? Nekad! Nudien, iedomājies sevi par Mesiju. Lepnība ir šīs pasaules grēks, par kuru būs jāmaksā līdz 7 augumam! To derētu atcerēties ikvienam.
Andis
A
Stulbais Zatler, Vienotība jau ir pieņēmusi lēmumu. Un arī ZRP biedri ir pieņēmuši lēmumu. Vari kratīties ar SC uz Maskavu! Varbūt Alksnis Tev kādu siltu vietiņu piedāvās?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas