Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

ZRP izvirza trīs principus iespējamai sadarbībai ar SC nākamajā valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tevi?
t
Zaķīt, vai tevi aicinās uz sarunām, ja gadījumu iesprauksies saeimā:)))
vvv
v
Visām partijām -Jūs pat neapjēdzat kā esat tautai apriebušies ,kas būs rīt to redezēs rīt!
sirmais
s
Spriežot pēc konemtāriem latviešu lielākais prieks būtu SC uzvara. Tas tik būs viens laimes brīdis.Idiotu bars,labi ka tas nav tautas vairākums.
Normunds Grostiņš
N
2005. gadā Urbanoviča Saskaņas partija Rīgas pašvaldības vēlēšanās NEpārvarēja 5 % barjeru. Cīņa par 5 % barjeru ir “Saskaņas” dabiskais stāvoklis un pretendēt uz 30% cittatutiešu balsīm (tai skaitā 40 % balsu Rīgas vēlēšanu apgabalā) tai ļauj galvenokārt konkurentu vājums un neprasme. Saskaroties ar spēcīgu konkurenci (kā 2005. gadā) – “Saskaņai” spalvas pa gaisu un 5% bajera – sapnis virs spēju robežas Ja ZRP spēs īstenot efektīvu kampaņu Rīgas vēlēšanu apgabalā, ja ZRP jau vēlēšanu kampaņā darbos ne tikai vārdos īstenos atteikšanos no etniskā sadalījuma, krievu vēlētāju masas var atteikties no “Saskaņas Centra”. Un pat ne tāpēc, ka tas var ilgi sēdēt opozīcijā. “Saskaņa” cieš no tām pašām “Venotības” slimībām – iekšējiem konfliktiem, klaja melīguma, “kampariem” priekšā un, piedodiet, pieklājīgi sakot, aizmugurē. Krievu vēlētājs priecīgs būtu balsot par kautko jēdzīgu. ZRP tikai ir jāizstrādā efektīva kampaņas un komunikāciju stratēģija, kas būtu saprotama arī cittutiešiem, tai skaitā Rīgā. Pagadām tāda nav redzama. Krievu mēdijos ZRP ik dienas gūst plašu negatīvu publicitāti. interesanti, vai ZRP gatavojas bez kaujas uzdāvināt “Saskaņai”, piemēram, 40 % balsu Rīgas apgabalā? Pasniedzot šādas dāvanas, patiešām var nākties pasniegt arī ministru portfeļus.
Elmārs
E
Skaisti Tu pasapņoji... Tik viena nelaime, ja cilvēks ceļa sākumā rāpo, tad sprintera ātrumus vēlāk no tāda gaidīs tik neglābjams optimists... līdzšinējā ZRP darbošanās ir totālas bezcerības apdvesta, baidos, ka uz viņu fona kampari mums par ģēnijiem liksies. Skumji, bet fakts.
  • 1
  • 1
K-K
K
... Vai kads vel letins saubas, ka javel tikai par VL!/TB/LNNK/DR - Nacionalo Apvienibu!!!!
ZOO
Z
Pilnīgi piekrītu, un tādēļ uz vēlēšanām man pat ir padomā iekustināt dažus mūdžus kuri nekad nav vēlēšanās piedalījušies, apmācīt viņus un sūtīt lai iet balso par Visu Latvijai
  • 3
  • 0
ZOO
Z
Kādas muļķības. Ja SC uzvarēs vēlēšanās viņiem jau ir divas prostitūtu partijas Vienotība un ZZS ar ko piegulēt. Zatlera partija ja arī tiks saeimā tad būs kā neatkarīgā partija no kuras nekas nav atkarīgs.
K-K
K
... Viltigi, viltigi - vardi OKUPACIJA un KOLONIZACIJA neparadas - to apzimetas realitates vai patisibas ir tikai vesturiski 'konsekvenci' ! ... Un vel kosaks, patiesibas un legalitates apiets veids: tie ir tikai :'... vesturiskas patiesibas secinajumi ...' ... Nepienemams ZRS pienemums, lai izpatiktu SC !!!! ... TAS ATGADINA UN GANDRIZ LIDZINAS SATVERSMES PAMATJEGAS IZVAROSANAI ABRENES LIETA , PAR KO JAU IR JAATBILD - V. V. F., A.K. u.c. !!!
Pavēro cik labi šim iznāk.
P
Mācies.
Pavērojiet
P
kā īstā KLM klons pārdrukā citu cilvēku komentārus - un tādiem vēl kāds maksā ! Zems līmenis, kloniņ !
Oi
O
Atnāks īstais un atkal kaut ko par Lembergu iebakstīs. A jēga ta kāda?
  • 0
  • 0
mijardierioligarhi-valžu draugi
m
Clear Picture 07.08.2011 16:19 Ziņot! Sorosa jautājums bijis par Saeimas vēlēšanām un iespējām, ka nākamajā Saeimā (Latvijas) oligarhu iespējas būs mazākas, uz ko Dombrovskis norādījis, ka tas ir viens no galvenajiem diskusiju tematiem Latvijā un viens no iemesliem, kāpēc prezidents arī ierosinājis Saeimas atlaišanu. Secinājums: Nebalsot par "Vienotību" un ZRP, jo nostājoties pret mūsu pašu Oligarhiem, viņi nostājas svešzemju Oligahu pusē.
Jukums
J
Nav starpības, kādas valsts piederīgie un kādas tautības ir vergturi - esmu pret jebkuriem vergturiem-oligarhiem un viņu pakalpiņiem - visi viņi ir pār vienu kārti metami!
  • 0
  • 0
jautājums
j
KAS finasē Zatlera partiju? Vai tiesa, ka ar naudas piesaisti nodarbojas Kukuls? Ja tā, tad par kaut kādu godīgumu būtu runāt muļķīgi.
Tizleņi
T
Ja vispār pārvarēsiet barjeru, sēdēsiet opozīcijā! Kādā sakarā jums ir tiesības uzstādīt kaut kādus noteikumus?
XXL
X
"valsts kontinuitātes atzīšana" veiksmīgākais no visiem formulējumiem!
Jukums
J
Man joprojām nav īsti skaidras Zatera reformu partijas nostādnes sociāli-ekonomiskajā jomā. Acīmredzot, konkrētāk mēs tās uzzināsim tikai tieši pēc vēlēšanām. Tomēr pozitīvais ir tas, ka šajos uzstādījumos nav jūtamas Vienotībai un Dombrovskim raksturīgās muļļāšanās pazīmes. Acīmredazot, no šīs jaunās partijas var sagaidīt aktīvas reformas - lielās šaubas joprojām ir par to vai tās kārtējo reizi joprojām atkal nebūs pārāk labējas, kas būtu nepietiekami un nepieņemami, jo tādā gadījumā atkal netiks risinātas problēmas, kas ir pašreizējā posta pamatā.
Mg
M
Nav viņiem nekādas nostādnes. ZRP vienkārši sarunāja ar Dombrovski (to kurš ekonomists), ka viņš uzrakastīs ekonomisko programmu un viņš arī izpaudās, jo nekādi principi jau tai partijai nebija. Vienīgi ir dīvaini, ka tādai populistiskai partijai ir ļoti liberāla ekonomiskā programma. Tie, kuru balsis viņi taisās zvejot, noteikti neatbalstītu šādu programmu, vienīgi tie arī to nemaz nelasīs.
  • 4
  • 0
Martiņš
M
kad latviešiem vienreiz pienaks tie laiki, kad vienoti domās par savu tautu un valsti, nevis c in isies par krēsliem.Komentētaji visu zin, ir tik gudri kā podnieka sui......ēd cits citu un...... Visi slikti, mēs tie gudrie, mēs taisam savu Valsti no māliem..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas