Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

ZRP līderis par reālāko premjera kandidātu uzskata Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kus
k
tadu dombrovsku pilna latvija bet zatlers viens atlaida-visus kuriem janoiet mala ko saka sc pienem zatleru kopa stradat ar to jasak punkts........
Rita
R
Protams, līderis taču nav tik dumjš, lai nesaprastu, ka bez Dombrovska viņa un Ušakova tandēms sagrūs kā kāršu namiņš.
Ilze
I
Vai sprūdžs jau pārdots?
Jurka-Ilzei
J
Sprūdžs ne par kapeiku nebūtu sliktāks par konsolidovski!Pat varbūt labāks.Ja atceramies kā JL taisīja savu pirmo budžetu ar Eināru priekšgalā-''ko nesaprotam-svītrojam''.Nu tur tak zirgam jāsmejās!Neatceraties?Nu tad kad Sudrabu izdzina no ministrijas,jo viņa pateica, ka ar muļķiem nevar sastrādāt
  • 0
  • 1
Jānis
J
Kas tā par partiju, kas atbalsta citas partijas kandidātu. Zatlers vienkārši grib sašķelt Vienotību pretnostatot Dombrovski Āboltiņai.
Stulbumsxxl
S
Domāju ka Zatlers grib iemācīt Dombrovskim strādāt tautas labā,nevis tikai konsolidēt un klausīt savus gudros ministrus,kā Kampars u.c.
  • 1
  • 1
bāc
b
nesaprotu Zatleru,nudien! Ja jau pats to kompotu vāra,tad arī pašam jāēd,kāpēc visa atbildība jāuzgrūž Dombrovskim?Urbanoviču par premjeru,un uz priekšu!Nekas ļaunāks vairs ar mums nevar notikt,jo tautas pēdējā uzticība un cerība ir miskastē.
Nu,nu....
N
Savu melīgumu un nemākulību Zatlers grib uzbāzt uz Dombrovska pleciem, apzinoties, ka paša solījumi ir plika graša vērti!
F...
F
..tad nekādu problēmu nav...bērziņš nosauc Dombrovski, šis sastāda valdību pēc saviem ieskatiem! Manevri ir iespējami varen plaši.....
Tā nu tas ir...
T
Zatlers tā arī nav sapratis kas viņš ir. Pasludināja reformas, nosauca partiju savā vārdā, reformas veikt uztic citiem bet komandēt grib un vēl apspiež savus kritizētājus.Trusis paliek trusis. Ambīcijas lielas bet rezultātā ČIKS!
Patriks
P
Vēlētāji par citu partiju kandidātiem domā pavisam pretēji.MUMS ir jau gana pieredzēts no Dombrovska valdībām un no viņa vadīšanas spējām,NEGRIBAM tā pauž ļoti daudzi aptaujātie. Tauta saka,ka viņiem šoreiz pat vienalga,kas būtu premjers,taču ne Dombrovskis.Lai vienreiz ir premjers no SC,vai bezpartejisks,taču Dombrovska meli,ar ko viņš ir barojis tautu netiek ne piedots,ne aizmirsts.
Ministry of Truth
M
Tas nozīmē, ka ZRP ir pretendējusi uz valsts vadīšanu, rakstījusi programmu, solījusi, tikusies ar vēlētājiem, runājusi, noturējusi sēdes, atzīstot, ka tai nebija, nav un nebūs pašiem savu spēku, varēšanas un zināšanu vadīt valsti, bet varbūt arī ministrijas. Tātad ZRP ir vēja ziedi. Iedomāsimies, ka konkursā uz uzņēmuma vadītāja vietu piedalās cilvēks, kurš pēc uzvaras tajā pēc tam atrunājas un saka, ka labāks vadītājs būšot lūk, tur tās SIA vadītājs. Tikai viņš esot jāpārvilina.
To - ZRP ir vēja ziedi.
T
Tie , kas skrēja pie Zatlerpartijas taisīšanas laika, cerēja ka partiju šiem taisīs, tāpēc jau visus atšuva, dibinātājos ielika tikai sev tīkamos un pārējiem atļāva pēc tan pievienoties, kad lomas sadalīja.
  • 2
  • 0
ZRP ir vēja ziedi.
Z
Bet tā arī ir Kad Zatlers taisīja partiju, daudzi skrēja pie viņa , cerot ka viņš visu uzņems uz sevi. Nē - pagrūda priekšā puišeli lai tas pavada valsti un palabo savu biznesu. Tagad veidojot koalīciju - tas pats. Viņš pats nedarīs, bet tie kas darīs, lai klausa viņu... Nav jau Dombrovskis tas labbākais premjers, bet Zatlers pat šeit gatavs tam aiz muguras paslēpties...
  • 5
  • 0
Mika
M
Zino IR: Trešdienas vakarā vairāki Zatlera Reformu partijas kritiķi, kas jau otrdien sarīkoja protestu pret koalīcijas veidošanu ar "Saskaņas centru", tika aizturēti Rīgas centrā un nogādāti Valsts policijas iecirknī Allažu ielā. Protestētāji tika aizturēti ap pulksten 19 un atbrīvoti no iecirkņa ap 21.30 pēc protokolu sastādīšanas. Par to Ir.lv informēja viena no aizturētajām protestētājām Aina Līsmane. Policijas iecirknī tika nogādāti seši cilvēki - trīs protestētāji, kas Valdemāra un Kalpaka ielas stūrī turēja plakātus "Zatlers ir nodevējs", kā arī trīs cilvēki, kuri bija pienākuši pie protestētājiem aprunāties, taču plakātu viņiem nebija.
VAI
V
kritizē Āboltiņu, bet izceļ Dombrovski. Vai necenšās šķelt citu partiju?
Imants
I
Zatlera k-s Kāpēc tādas bailes pašam pieņemt lēmumu un nest atbildību par sekām? Tad taisiet to koalīciju divatā. Bet ja jau bez Dombrovska nevar - tad viņam ir jādod iespējas pašam taisīt komandu un darba plānu. savādāk idiotisms = Dombrovsski par premjeru . bet strādās ar tiem, kurus es noteikšu un darīs kā es likšu. Un atbildēs ...
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas