Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

ZRP nākamnedēļ spriedīs par kukuļņemšanas krimināllietā iesaistītā Pastora izslēgšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kuilis
K
Rādās, ka ZRP vajadzēs vismaz kādas 3 ētikas komisijas, lai tiktu galā ar visiem salašņām, kuri tur lien. Īstākā partija, kura grib sevi pozicionēt kā godīgus un kā cīnītājus pret oligarhiem un visiem citiem nelabajiem! Taču, ko tur brīnēties, jo kā saka, kāds podiņš, tāds vāciņš. Šitiem nemaz nebūs laika nodarboties ar politiku, jo par galveno nodarbi jau tagad ir savu melno avju cirpšana. Kauns pašiem nav?
GODĪGIE GODĪGI IET
G
UZ GODĪGU DARBU..........
LATVIJĀ GODĪGO DAUDZ
L
BET PIE VARAS RAUJAS CŪKAS
VOLDIS JAU ARĪ JĀIZSLĒDZ
V
...................
Berta
B
Nu, re, izrādās, ka Latvijā nemaz nav daudz tādu, kuri nebūtu pamatīgi sašmucējušies ar kukuļiem, zagšanu un citiem kriminālpārkāpumiem. Ko nu? Būs tomēr jāuzticas tiem, kurus vismaz pazīstam vai kuru grēki ir bērnu šļupsti, salīdzinot ar jauno partiju bīdītajiem kandidātiem. Nekas cits netliks kā balsot par to pašu "Vienotību", kurai vismaz var uzticēt valdīt valsti.
Igors
I
Jums liela taisnība - parasti godīgi cilvēki dzīvo savu dzīvi un nelec ar savu taisnību visu priekšā - viņi tad arī ir tā zemes sāls , kas notur šo pasauli kaut cik rāmjos. Tie negodīgie jau no Bībeles laikiem cenšas visur ielīst , visu saregulēt pēc savas samaitātās saprašanas , jo viņi citādāk nevar. Nav viņiem Dieviņš devis , ko tur lai dara. Grūti būs ZRP , blaktis apsēdušas no visām pusēm.
  • 1
  • 0
Šmeļis
Š
Mums jāsaprot vienīgais - blēdīgā, negodīgā Saeima vienreiz ir jānomaina, tāds ir demokrātijas vienīgais princips un vienīgā iespēja tautai ietekmēt, sodot vecos blēžus ar neievēlēšanu. T'[adēļ šeit nav ko domāt un klausīt visāda veida nedraugus, skauģus un blēžu pašu nedraudzīgos, naidīgos komentārus. 100 atlaistajiem ir liela skrobe par atlaišanu, tādēļ viņiem arī ir "tiesības"nomelnot Zatleru, pasviest visādus sīkus vai netaisnīgus pārmetumus, liekot aizmirst, ka Latvija ir nozagta, izlaupīta ar LC, PP, SC, TB/LNNK klātbūtni un darbību. Vai turpināsim viņus atbalstīt? Vai vēlamies no jauna pievienoties Krievijas impērijai, izvēloties Maskavas Putina partijas sadarbību?
Tam zaplera ŠMULIM
T
ka latvija izlaupīta to zin jau visi, bet tāpēc jau mums nav jāgavilē badainajiem, nekaunīgajiem un zaglīgajiem Zaplera Šmuļiem, kuri nav nekādi saulveži, bet viltus šamaņi, lai tikai pa sili rukšētu kā jau četrus gadus melotības jenoti. Nost Zaptes pārtejas Šmuļus!
  • 3
  • 0
viens no vēlētājiem
v
Es domāju par ZRP balsos tikai omītes(par godīgo dakterīti) Kaut gan es savu omīti jau pārliecināju to nedarīt. Lūdzu tā darīt arī jūs. Mana ome ar savu kaimiņieni balsos par to smuko Raivi.
abac
a
Nils ir daudz smukāks un jaukāks
  • 2
  • 0
krista
k
Nekā smuka tur nav. Ja arī tā būtu, tad kādam bez bļaustīšanās par karogu un valodu ir kaut kas jāsaprot arī no ekonomikas. Vakar 100.p preses klubā varējām redzēt nacionāļu aprobežotību, tostarp ekonomiskajā jomā.
  • 4
  • 1
Par populismu
P
ZRP populismā un neorganizētībā var sacensties tikai ar Joahima Zīgerista partiju, kaut gan jāatzīst, ka Zīgerista partijā kadru kvalifikācija bija daudz augstāka, kaut gan abi Z ir vienādi izcili sliktāko politiķu paraugi!
acs
a
ZRP steidzīgi jāievieš analitīskā dāļa kas bārbauda deputātu kandidātus un vispār partijas biedrus. Jo kas tur tagad tikai nav, apsargi, ne'mākulīgie vadītāji, pateicosies kuriem uzņēmumi iet uz grunti, kas grib ielekt ZRP vilcienā, lai turpināt ne ko nedarīt vai nemākulīgi strādāt , saņēmot valsts pabalstus
galvenais - kas tik ir
g
Par blēdībām no Tēvzemes Savienības padzītais Štamers tagad tirgo Zatlera vārdā ar amatiem... pērciet tik Daugavas raksānas akcijas un par kādiem 5 taukšķiem pat par premjeru nosauks...
  • 4
  • 1
ha ha
h
Nav ko pļāpāt. Mutws ciet un uz jebkuru jautājumu tik viena atbilde : "Manā vietā domā lielais fīrers, vadonis un stūrmanis
mja
m
Zagleristi sāk uzvesties tieši tā pat kā boļševiki- trockisti - kurš nu kuru "iztīrīs" , labi ka pagaidām bez atšaušanas...
Imants
I
Dabīgi, jo partija jau pēc tiem pašiem principiem veidota - kurš tuvāks un paklausīgāks līderim, tam vairāk taisnība. Tagd jau tā iebiedēti ka baidās mutes atvērt jebkurai diskusijai ārpus partijas, nez kas iekšā?
  • 6
  • 0
Senais
S
Deniss un Pāvels Hristoforidi, kā arī Atis Celms netiek izslēgti, vai vēl nav uzņemti tajā sagramstītā partijā ?:))
zvirbulēns
z
Vēl šie nākamnedēļ lems, vai no partijas izslēgt Zatleru par šmuci ar braukšanu atvaļinājumā par prezidenta kancelejas naudu (cik noprotu, arī privātas lietas apmaksājusi kanceleja), biznesa klasē bez attiecīgas biļetes, nodokļu nomaksas, utt., utt.
He he...
H
Zaptes papum ir dota .... he he... vadoņa neaizskaramība.... hi hi.... jo viņš redz mūs letiņus saulītē ievedīšot.... Fui... pārteicos... ievedīšot SVF verdzībā uz vēl lielākiem gadiem nekā dumrovskis.... Fui... pārteicos... ievedīšot sauļeitē ar pasteliņiem um plekeņiem vedereņiem .... ha ha....
  • 6
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas