Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

ZRP nolemj koalīciju veidot ar Vienotību un SC, par premjeru aicina Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Signe
S
Man jāatzīst, ka šis cilvēks Zatlers manā apziņā no cilvēka pārvērties par latviešu tautas kāvēju un ar rīcību atdot varu pār Latvijas valsti un latviešu tautu SC vai pareizāk citai tautai un valstij ko sauc par krievu tautu un Krievijas valsti, kurai pašai ir sava valsts, tad šādai rīcībai nevar būt argumentu, lai tu esi nolādēts.
vejaspitsirmani;D
v
Lai arī cik grūti kādam šodien iet pāri visam stāv mūsu senču un senču senču tēvzeme Latvija. Ir bijuši dažādi grūti laiki - krustnešu, fašistu un komunistu, bet latvieši ir spējuši atjaunot savu tēvzemi un nosargāt savu valodu un kultūru. Ja kāds latvietis ir tik izmisis, ka var apgānīt savu senču mantojumu t.i. zemi, valodu, kultūru, tikumus, tad, tādam šeit Latvijā nav vietas. Lai labāk dodas prom no šejienes un dzīvo Krievijā, ja uzskata, ka tur ir tik labi. Esmu pārliecināts, ka to šie bļauri nedarīs, jo tas ir tikai bļaušanas pēc un aprobežoto zināšanu dēļ. Jo laikam daži zin stāstus par PSRS laikiem, kad darbs bija visiem, toties visi bija vienlīdz trūcīgi, veikalos neko nevarēja nopirkt, jo nekā nebija un ja bija, tad bija jāstāv bezgalīgi garās rindās, bija deficīts. Bet ne par velti PSRS sabruka, jo dabiskā atlase ir dabiskā atlase un izdzīvo gudrākais un izturīgākais. Labāk parocieties dziļāk vēsturē, līdz vecā K.Ulmaņa laikiem. Es tagad neslavēju K.Ulmani, bet vedinu uz to, ka Latvija spēj būt viena no Eiropas turīgākajām un pārtikušajām zemēm, jo tās bagātība ir pašaizliedzīgi pamatiedzīvotāji t.i. latvieši, kas veido mūsu valsts Latvijas mugurkaulu. Tāpēc cienīsim mūsu tēvzemi Latviju un tos kuri lējuši sviedrus un asinis, lai tā ziedētu un dotu augļus mūsu bērniem un bērnu bērniem. Tas, ka pēdējo 20 gadu laikā daži ir nelietīgi izmantojuši savu statusu ir tikai izņēmumi un tā ir sodāma rīcība, bet tas ir tikai laika jautājums, lai daudzas lietas sakārtotos ziemeļvalstu cienīgā līmenī. Mums ir jāatbrīvojas no emociju apspiešanas jūga, mums jāmācās dusmoties, kas esam dusmīgi, jāmācās priecāties, kad ir par ko priecāties!) Mums jāsāk dzīvot un pašiem vairāk noteikt kas ir labi un kas ne. Esiet godīgāki pret sevi un citiem un redzēsiet, ka ilgtermiņā lietas sāk iet no rokas!D
Pensionāre
P
Atklāta vēstule Valdim Zatleram. Godājamais Zatlera kungs! Nesaprotu kādēļ Jums no Lāčplēša bija jāpārtop par Kangaru. Kur paliek Jūsu Hipokrāta zvērests, kurš nosaka, ka pirmkārt palīdzība jāsniedz tam, kura dzīvība ir apdraudēta. Šobrīd tā ir latviešu tauta.
fui
f
kapec tiek publiceti tadi nepatikami foto,kuros redzamie tipi atgadina pusspragushas zivis
Harijs Griķis
H
Man grūti iedomāties tautu, kura savu valsti vadīt grib atdot citai tautai normāli šadu rīcību sauc par okupāciju ZRP ar Zatleru priekšgalā manā apziņā ar šādu lēmumu atdot varu valstī SC veicina okupāciju pār latviešu tautu viņu etniskjā zemē šādi cilvēki manā izpratnē pielīdzināmi okupantiem un ir katras tautas kauna traipi un nelieši. Agrākos laikos šadus cilvēkus bija pieņemts likt pie sienas par nacijas un valastiskuma nodevību.
Rēzeknietis
R
Laikraksta „Rēzeknes vēstis” Interneta mājas lapā lasītāju aptaujā „Vai Saskaņas centram jābūt koalīcijā un valdībā”, kas ilga vairāk kā nedēļu un „negaidīti” noslēdzās 1.oktobrī, gandrīz 95% aptaujāto atbildēja „NĒ” (latviešu versijā nobalsoja 614, atbildēja „NĒ” – 582 jeb 94,87%; krievu versijā nobalsoja 392, atbildēja „NĒ” – 372 jeb 94,90%). Šāds rezultāts bija liels pārsteigums un neapmierināja saskaņieciski noskaņoto redakciju un 1.oktobrī balsojums tika slēgts un uzsākta lasītāju aptauja par kredītsaistībām un sagaidāmo pensijas apmēru.
saulcerītis
s
Ļoti pareizs un apsveicams lēmums!
hei, hei
h
Zatlers ir idiots un stulbs radijums. Tagad par to visa Latvija var parliecinaties.
defe
d
es ceru,ka visi,kas apsolīja rīkoties pēc šīs laulības saskaņā ar sirdsapziņu un pārliecību. līgavu cietumā, līgavaini uz slimnīcu
Barons
B
Mani izbrīna, ka Zatlers nedraudzējas ar galvu, jo SC + ZRP nekad nebūs 53 krēsli saeimā. Ja jau 11 zatlera deputāti bija pret koalīciju ar SC, tad vairāki no viņiem noteikti pametīs ZRP. Un Vienotība tad apvienosies ar ZZS un VL, un pieaicinās no ZRP aizgājušos. SC ar ZRP paliks opozīcijā. Un pēc 3 gadiem ZRP beigs eksistenci... Zatlers būs politisks līķis. Tāpat kā Zīgerists.
J
Pietiek kurināt naidu, jāveido saskaņa starp krieviem un latviešiem, jāstrādā valsts labā vienotā tandēmā. Pareiza Zatlera kunga rīcība.
Krievs Latviešiem - Jā
K
Pietiek kurināt naidu, jāveido saskaņa starp krieviem un latviešiem. -------------------------------- Saskaņai ir jābūt. Jābūt arī redālai, nevis eniskai konkurencei politikā un valdībā: ja SC, V, ZRP vai kāds cits nošmaucas un tiek pieķerts, to uzreiz izbbalso ārā un vairs Nekad (!) neievel. Ne tikai cilvēku, bet veselu partiju. JA visa tautau (gan latvieši, gan krievi) vienādi vadīsies no šiem principiem ,tad politikā un valdībā vairs nekad nebūs caurkritušie un nespējīgie laimes meklētāji, bet tajā būs tiekai tie, kas apzināti upurēs daļu no savām ambīcijām Latvijas valsts labā. That's easy!
  • 3
  • 0
nesaprotu
n
ko tā blondā princese Kukule tur dara??? viņu tak tauta pilnīgi izsvītroja!!! - kur ta palikušas Zaglera partijas augstās, morālās normas????
Fakts
F
zatlers smird.
no malas skatoties
n
Ja latvieši agrāk zinātu šo Zatlera jūdasa lēmumu viņš netiktu Saimā. Lai nolādēts būtu šis krievu ieliktenis Zatlers Kirkinšteins.
zinātāja
z
Zatlera, nodevēja gala sākums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas