Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

ZRP: Pagaidām partijas veidošanā tiek ieguldīti personiskie līdzekļi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krimināls
k
Zatleram pirms Olšteina uzņemšanas savā partijā vajadzētu palūgt KNAB izvērtēt viņa iespējamo līdzdalību Vienotības Kampara kriminālajās darbībās amatpersonu konkursis.
miniBoy
m
Inese Lībiņa-Egner tā ir no kancelejas, kura visus tos, kuri investē savā valstī nekustamajos īpašumos saukāja par spekulantiem...kārtīgi viņam tie padomnieki...respekt kur tu rodies;)))
bauska
b
Vienalga es balso1su pret saeimas atlaišanu.
lapsa
l
Jo godīgi, esmu vīlies! V.Zatlers ar savu nu jau acīmredzamo izmisumu sagrauj pats to, ko bija iecerējis, ja vien vispār bija patiesi iecerējis. Dažādu bijušo un esošo deputātu pārvilināšana, visu pēc kārtas uzrunāšana - nebūt nav "absolūti jauna" spēka veidošana. Arī pārlieku biežā viedokļu maiņa man neatstāj nekādas cerības. Tad vēl Lilitas faktors... :( Paredzu pavisam drīzu ZRP norietēšanu, ja arī tā gūs kādus panākumus ārkārtas Saeimas vēlēšanās, diemžēl - esmu drošs par pēdējās desmitgades "lielāko aplaušanos" vēlētājiem. Vienīgais civlēks, kas ZRP man simpatizē ir P.Jurjāns.
zvirbulēns
z
Kurš gan uzņēmējs, ja viņš nav šmakars/makars, atbalstīs jaunkomunistu partiju?
KLM
K
Pilnīgi pareizi, godātais zvirbulēn, Zatlers ne tuvu nav kā biedrs Lembergs - viņš bez visādiem šmakar/makariem savulaik atbalstīja komunistu partiju tik uzticīgi un kvēli, ka okupanti šo pat iecēla par LKP CK locekli un Dieva aprējēju bandas vadītāju..Nabaga Zatlers šim biedram nu nekādi nevar līdzināties, tas tiesa, zvirbulēn !
  • 1
  • 1
Nebeidzu
N
vien brīnīties par komentāriem, kuri liecina, ka tauta ir "nojūgusies"...Žēl, laikam taču NO BADA! Tagad, kad reāli ir iespēja labot daudz ko, viss internets SMIRD no tām sapuvušajām samadzenēm, kas te raksta...Nožēlojamie un degradētie kustoņi...
Pārliecība
P
Dibinot ZRP ar tādu "kodolu",, kāds ir publicēts, citu neko arī nevajadzētu gaidīt. Labāk jau tagad "nojūgties", nevis PĒC Saeimas vēlēšanām.
  • 1
  • 0
ALGOTNIS
A
ja vēlies par nelielu samaksu varu rakstīt arī tikai pozitīvas ziņas!
  • 6
  • 0
anonīmais šakālis
a
Balsošu par brīvo sarakstu.
parastais šakālis
p
Es gan par brīvu sexu!
  • 0
  • 0
HARIS
H
Pirms iztērēs dzeltenās aploksnes, tad zaļās no V.
P
Kā tā viss riebjas,kaut reizi nosprāgtu tie visi bijušie .Nu kā cienītā iztiks bez Jūrmalas?
nu re
n
rējēju brigādei finansējums jau ir piešķirts. sākas. bet nekas, karavāna iet tālāk, rējēju laiks iet uz beigām.
NO MALAS:
N
Viens cilvēks neko nevar izdarīt un nevarēs, BET TIE 1200, kuri JAU ir pieteikušies gan .. Kurā partijā vēl nedēļas laikā kopš tās dibināšanas ir tik daudz biedru pieteikušies? Varbūt Zatlers PATS NENOJAUŠ (un viņa komanda - ne tik) kādu spēku ir izaicinājis/uši..? PATIEŠĀM var sākties reāla TAUTAS KUSTĪBA!
  • 1
  • 2
.....................
.
alberts 2011.07.19 16:49 Lēkā ka zaķis - meklē kur gardāks kumos! nerātnās dainas 2011.07.19 16:54 Es savam tautiešam Devu stāvus dziedādama. Es neiešu nieka dēļ Pa zemi vārtīties! Lelle >nerātnās dainas 2011.07.19 16:59 Šitie vecie ZAPLERA prauli tak nav ne p----- , ne karognesēji. legolaspirms 2011.07.19 16:59 Nolēmis nenozīmē ka uzņems. Lai dienas sulaiņi nespēlē ar vēl nenotikušiem notikumiem. Manipulātoru bariņš. U 2011.07.19 17:08 Kaut kā rodas iespaids, ka pie Zatlera piepulcēsies visi pusslīpie... Ceru, ka kļūdos.
He he...
H
Noticēju.... he he.... šittiem mētājas prsonīgie līdzekļi.... hi hi.... melo un muld kā Vienotības meļi.... ha ha....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas