Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

ZRP piedāvā visām politiskajām partijām parakstīt dokumentu par okupācijas fakta atzīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bums
b
ZRP malači! =Tautas ievelets Latvijas valsts prezidents=
Avatriks
A
" нет основания считать, что в 40-м году была оккупация Латвии. Никакого оккупационного режима установлено не было, состоялись всеобщие выборы, во время которых советская армия находилась в казармах. Тогда народ проявил свое волеизъявление, потому что соскучился по свободной жизни, «наевшись» диктатуры Карлиса Ульманиса, который узурпировал всю власть. Ну что это за оккупация, когда президент выступает и говорит: «прошлой ночью на территорию Латвии вошел ограниченный контингент войск дружественного нам Советского Союза. Все пути следования и дислокация согласованы». Почему он как верховный главнокомандующий и президент страны согласился с этим и заявил народу «вы остаетесь на своих местах, я на своем»? Когда войска фашистской Германии вошли в Австрию, то президент в обращении к народу сказал, что произошла оккупация страны... Ни в одном международном юридическом документе нет подтверждения, что это была оккупация. Кстати, и США тоже не признавали оккупацию. Когда Латвию впервые посетил президент США, это был Билл Клинтон, то он не произносил слова оккупация, а использовал термин «оккупационные войска». Если внимательно почитать или послушать тех, кто говорит об оккупации Латвии, то они приводят какие-то там факты, но добавляют «на мой взгляд», «по моему мнению», «я думаю». Что ж, думать и иметь свое мнение имеет право каждый. " - A.Rubiks !!!!
Ak, vai!
A
Ieskatoties komentāru mēslainē, pārņem šausmas: kāda ir mūsu tautas kvalitāte! (Gudrākie un strādātgribošie jau aizbraukuši, vēl tik pat tiem pievienosies). Palicēji-atsaldētie turpinās nākošos 20 gadus skraidīt, vicinot karodziņus un meklējot okupantus.Tāda tauta, kāda nu mēs esam, nav pelnījusi labu, godīgu valdību. Mums vajag politisku kliķi, kas mauc mums ādu pār acīm nost, nemitīgi manipulē un no saviem troņa augstumiem nicīgi mums uzspļauj. Un mums tas patīk - esam taču mazohisti. Tāpēc te nekad nebūs miera, ne valsts celtniecības. Jo jāķer okupanti. P.S. Ir taču SATVERSME, ir starptautiski pieņemta deklarācija, ir obligātais Saeimas deputātu svinīgais solījums! ( Bet riņķa dancis turpinās).
Hm
H
Kam tie ir jāķer, atsaldētais? Pieļauju, ka ar "mūsu tautas kvalitāte" tu runā par Krieviju, jo visi šie murgi par okupāciju un okupantiem ir tikai tīšas SC provokācijas un gaisa smirdināšana. Latviešiem un pārējai pasaulei par okupāciju viss jau sen ir skaidrs, un nekādas izmaiņas nav notikušas. "Esam taču mazohisti" -- varbūt ej dirst?
  • 1
  • 1
Oskars
O
Vai Zatleram nepietiek ar šo Tanku? Tv-net aptauja: Vai "Saskaņas centram" jāstrādā jaunās valdības koalīcijā? Paskatieties cik balsotāju jau nobalsojis
Kukulītis
K
Aptauja nav ticama. Oligarhi nopirkuši.
  • 0
  • 0
jurists
j
Ko nozīmē valdībai ar dekrētu noteikt, ka Latvijas iedzīvotāji nav atbildīgi par noziegumiem? Vai tas nozīmē, ka tie, kas šāva žīdus, vai, piemēram, mauca nagus čekā (ja vēl kāds ir dzīvs) - ka viņi nav vainīgi? To ZRP piedāvā?
juza
j
Bet tad jau sanāk, ka arī vācu fašistiskie okupanti un viņu līdzskrējēji-asinssūcēji (un tādu fašistu tak mums, ka biezs, vai ne Rubika kungs?) - ka tie visi tagad nebūs vainīgi?! Tā jau ir fašisma reabilitācija. Makarov, Domā citu formulējumu. Tādu kas specifiski attaisno tikai tavus kolonistus. Savādāk iebrauksi auzās.
  • 3
  • 0
Zatlers piedāvā -
Z
tie, kas šāva žīdus, ir vainīgi, bet tie, kuri mauca nagus čekā, tie nevainīgi. Jo atbrīvotāji, nevis okupanti...okupantu nav!
  • 4
  • 0
spļaut vai uzspļaut?
s
Paldies Šķēlem, Šleseram un Lembergam! Tā lūk notiek, kad Rīgas ZOO tiek izvēlēts kārtējais lielākais kretīns, kurš izrādās kā tāds Frankenšteins sāk vajāt savus radītājus, savā ceļā visus pamatīgi pārbiedējot. Zatlers ir ievērījis tādu putru, ka godam no tās ārā vairs netikt. Viņš to apzinās, bet padoties ar negrasās, tāpēc tā putra sāk jau piedegt un nelabi smirdēt. Cerams, ka kāds to apdzēsīs, iekams valstī nav izcēlies politiskais ugunsgrēks. Vai tā gadījumā nav Zatlera reklāma, kas tagad visur tiek drillēta - "Man uzspļaut!"?
Marjusa
M
Tadu dokumentu var parakstit pec 100. gadiem kad ir nospragusi visi okupanti, latviesu tautas slepkavas, bet ne sodien, kad Latvija ir tik daudz okupantu un vinu pecnaceju, kuri ienist latviesu tautu un nicina neatkarigo Lavijas valsti..
jupis
j
Sausmas, kas sis ir par kretinu? Un sis meslis ir bijis Latvijas prezidents? Vajprats. Lai so papiru paraksta Zatlera partija un SC, ja vini nav parliecibnati par siem vestures notikumiem.
ZOO
Z
Ļaujiet man šodien piedāvāt jums vēl vienu mēģinājumu izskaidrot Jūdas rīcību. Nenogurdināšu jūs ar ilgiem prologiem un ievadiem. Teikšu uzreiz īsi un tieši: manuprāt, Jūda nebija upuris un moceklis. Viņš nebija revolucionārs, kādu dažiem autoriem tieksme attēlot. Viņš nebija ģēnijs - tas vienīgais, kurš mācēja izprast Dieva nodomu, izprast un realizēt to lielā precizitātē. Nē. Viss bija daudz, daudz vienkāršāk. Jūda bija muļķītis. Plānprātīgs
Malacis Zatler
M
Loģiski! Jāpieliek vienreiz punkts tām mūžīgajām spekulācijām!!!!!!!
kjh
k
Johaidi, nu paskaidro KĀ to var panākt? SC šodien parakstīs, rīt SC pārtāps RC, kura nav parakstījusi. Parīt izveidosies partija TC no tiem pašiem cilvēkiem, kura nav parakstījusi. Tad UC, XC, WC, ZC. Kā tu iedomājies to "punktu mūžīgajām spekulācijām"???? Paskaidro, lūdzu, tiešām.
  • 1
  • 0
nnn2
n
jā.zatleristi jūk prātā,laikam garīgi slimi,kaut atbalstu,ka SC jāņem valdībā....šovakar jau Kreituse LTV labi pateica,ir tak likums par Latv ijas okupāciju pieņemts saeimā un līdz brīdim kamēr SC to netaisās atcelt,un pa tadu domu nav dzirdēts,to okupācijas faktu nav vērts cilāt
nnn2
n
nu to pameklē saeimas arhīvā
  • 0
  • 0
Vārds
V
ē, kā par to likumu ir balsis bijušas?
  • 0
  • 0
ZOO
Z
nevajag parakstīt nevienu jūdas papīru, nevar ar nodevējiem būt nekādu līgumu
vārds
v
izskatās smieklīgi, bet ja tā padomā. būtu vienreiz parakstījuši un tad šo faktu vairs neviens nevarētu cilāt un čakarēt bobi dēļ tā.
lkjk
l
Kā tu to iedomājies? Tad tavuprāt šo dokumentu vajag parakstīt katram LV iedzīvotājam? Bet ko darīt ar tiem, kuri piedzims pēc parakstīšanas? Viņi taču teiks, ka neko tādu nav parakstījuši un okupāciju neatzīst. Ja parakstu pieprasīt no partijām, tad kaut rīt var izveidoties cita partija ar tiem pašiem cilvēkiem, kura neko nav parakstījusi un okupāciju neatzīst. Zatlers ir slims, viņa bezjēdzīga un nodevīgā ārdīšanās un šizofrēniskās idejas drīz mums visiem sāks dārgi izmaksāt. Viņš drīz padarīs visus normālus jēdzienus kā reformas, demokrātija par izsmiekli.
  • 3
  • 1
Začem Oligarhus Organizācija
Z
Tikpat gudri būs kā ar zvēru/svinīgi solu!
Priesteris
P
Pieprasu, lai visas partijas nekavējoties paraksta papīru, ka atzīst visas okupācijas sākot no 5.gadu tūkstoša pirms mūsu ēras lai vienreiz šo idiotismu noliktu tālākā plauktā! Cik var čakarēties par pilnīgi neko?Valsts ekonomika sen jau dveš agonijā, bankas drāž un dupsē iedzīvotājus kā vien šīm tīk, iedzīvotāji mūk no valsts gluži kā no kara zonas, bet te -OKUPĀCIJA! Uztaisiet Okupācijas templi Rīgas centrā ar okupantu upuraltāri centrā, kālab nepaākstīties šādā veidā?
Priesteris
P
Cik noprotu no tava komenta, tu saproti pilnīgi visu. Tādā gadījumā paskaidro no kā valsts sastāv! Tā smuki saliec pa plauktiem nevis murkšķi par kaut kādu putras kalnu! (starp citu, Latvija savā patreizējā stāvoklī atgādina kalnu no kaut kādas nenosakāmas masas) Ja nevari, tad nav ko murkšķēt!
  • 1
  • 1
Ak, vai!
A
Vecīt, Tu kaut ko nesaproti, pamatīgi nesaproti: valsts nepastāv tikai uz putras kalna.
  • 10
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas