Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZRP un Vienotība pagaidām nevienojas par tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edisons
e
Svarīga reforma būtu samazinātt deputātu skaitu Saeima -80 un izveidot vairāk vēlešanu apgabalus
Atbalstu
A
Laikam nav grūti uzminēt, ka ķeizara tronī zatlers pirmais domā tikai un vienīgi sevi. Jāpasteidzas jo tiklīdz zatlerasti sāks savu reformu uzvaras gājienu, tautai roka pēc mēslu dakšas sniegsies nevis pēc biļetena ar zatlera vārdu
Berta
B
Ko vēl neizdomās!?? Tautas vēlētu prezidentu Zatleram sagribējies! Uz ko viņš cer? Varbūt domā, ka te kādam nepielec, ka Zatlers pats grib kļūt par tautas vēlēto prezidentu, bet par valsts neatkarību un ekonomiku viņam nospļauties? Komplektā ar puskoka lēcēju studentu Sprūdžu kā iespējamo ministru prezidentu lielāku kaunu Latvijai nevar iedomāties, jau tagad ārzemes smejas. Vienkārši pretīgi tas viss.
PAR
P
Tikai par! 100%
R
R
Diskusija par tautas vēlētu prezidentu jāsāk nekavējoties, lai jau nākošo reizi Tautas vēlētu valsts prezidentu.
patriots
p
Latvija ir jabut tautas (pilsonu) veletam prezidentam un ar paplasinatam pilnvaram, lai rastu lidzsvaru starp prezidentu un Saeimu, jo tas bardaks, haoss, laupisana, zagsan, tautas iznicinasana un aplaupisana kada ir bijusi pedejos 20 gados Latvija nevar taurpinaties, tacu, ja nekas netiek mainits Satversme, lai gutu labumus Latvijas iedzivotaji tad tads pats bardaks un nabadziba turpinasies ka Latvija kura mes dzivojam pedejos 20. gados. Pilsoniba nebutu japieskir automatiski, jo Latvija dzivo daudzas gimenes, kuras nav Latvija pilsoni un nekad tad nebus un ari vinu berni nevelas klut par Latvijas pilsoniem, tapec, vissapratigakais butu sads cels, ja gimene, pec berna piedzimsanas versas pei Latviajs valsts iestades ar prasibu konkretajam bernam pieskirt pilsonibu tad, ja, nav nekadu skerslu, lai vinam to nepieskirtu tad var pieskirt. Butu tacu stulbi un nelogiski, ja berns piedzimst un vinam uzspiez Latvija pilsonibu, kaut gan vina vecaki, ne ari vins pats to nevelas. Pilsonibas iegusanai ir jabut brivpratigam tiesiskam aktam, kuram stulbenim-politikim tas vel Latvija nav saprotams?
vienotībai un ZRP
v
Vai tiešām Zatleram nav nekā cita , ko sabiedrībai piedāvāt , kā tautas vēlēts prezidents un puišelis Sprūdžs par min. prezidentu. Labāk beidziet čupoties ar Latvijas valstij naidīgo SC pirms no turienes nav padzīts Rubiks ar visu savu sociālistu ordu. Kā tādus vispār var ņemt valdībā - latviešiem un Latvijai naidīgus spēkus .UN ja SC tiks valdībā , nākošajās vēlēšanās jūs būsiet MĒSLAINĒ , jo tauta balsos par VL.
DD1
D
Jā, Zatleram tiešām nav nekā cita, ko sabiedrībai piedāvāt, kā tikai tautas vēlēts prezidents viņa personā, bet otrreiz tauta vairs neuzkāps uz tā paša grābekļa, tāpēc viņam nespīd. Viņa dēļ jau 5 milj. izpurgājām un pašu vēlēto Saeimu nolaidām atejas podā, viņš vēl te grābstīsies ap Satversmi, kuru pats jau piesmējis ar savu rīkojumu nr.2, kas nebūt neatbilda Satversmes garam.
  • 3
  • 1
...
.
Prieks kam tas vispar vajadzigs.
PRET!
P
Protams, ka nevajag tautas vēlētu prezidentu. Vispirms iemācīsimies ievēlēt kārtīgu Saeimu, tad varēsim domāt tālāk. Ja no 100 Saeimas deputātiem daļa izrādīsies nepiemēroti, tad pārējie to darbu vēl varētu izvilkt, bet ja prezidents izrādīsies nepraša /ievēlēts vai nu smukas frizūras vai saldas muldēšanas dēļ/, tad valstij nekas labs nav gaidāms. Bet prezidenta ievēlēšanu varētu mainīt Saeimas ietvaros, lai nepietiktu ar 51 balsi, bet vajadzētu tās divas trešdaļas. Tad zustu iespēja deputātu balsojumu sarunāt /vai nopirkt/, un partijām vajadzētu meklēt kompromisa figūru.
vairis
v
tas jau nu mums tagad tas svarigākais, tulit ēst nebūs ko, bet galvenais ko un kā vēlēsim

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas