Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

ZRP vēlas vadīt trīs ministrijas - FM, IZM un VARAM

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
autobus un vilciens
a
Kāpēc ZRP netiecas pēc satiksmes ministrijas. Tāds bardaks- tad vēlētāji varētu redzēt reālos darbus
Ministry of Truth
M
Es domātu trīsreiz, neklausoties Maskavas radio, vai IZM uzticēt cilvēkam, kurš pārgalvīgi ir nosviedis zemē pats savu profesionālo izglītību un milzumdaudz laiku, kas pavadīts, studējot, stažējoties rezidentūrā, un praktizējot uz visdažādākajiem pacientiem, lai to visu vienā nestundā samainītu pret politikānismu un draudzību ar Kremļa kāmīšiem. Zatlers un izglītotība bija sinonīmi viņa prakses laikā, tagad tur ir tikai nepagarinātas licences paliekas. Es domātu trīsreiz, jo tas, kā šis cilvēks attiecas pats pret savu izglītību, nav labs piemērs. Die's dod, kaut es kļūdītos.
opa
o
Lai veicas!!!
Dievs sargi Latvijas izglītību
D
Tikai ne
mo
m
yes, beidzot vējonis būs aizpūsts no tik ilgi sildītās vietiņas un varbūt beidzot viņa vietā nāks kāds mugurkaulnieks! :)
Bomzis Vamzis
B
Mani vienmēr ir iejūsminājuši partijnieku nominācijas ministru amatiem - it īpaši ciniskais partiju pamatprincips - NEESI PARTIJĀ - NEVARI būt ministrs. Vai nav kaut kur dzirdēts? Ir gan - 50 okupācijas gadus. Šo PSKP pamatprincipu NEESI PARTIJĀ - NEVARI būt ... partijas attiecina uz visiem tālāk sekojošajiem Valsts amatpersonu amatiem - Valsts sekretāri, Departamentu vadītāji, nodaļu priekšnieki, Valsts uzņēmumu vadītāji, Valsts uzņēmumu Valžu locekļi, u.t.t. u.t.m.l. Par šo ABSOLŪTO BARDAKU un KAITNIECĪBU VALSTIJ, ko izraisa šis partiju pamatprincips esmu rakstījis jau sen (2009.gadā) tepat Dienā: http://www.diena.lv/blogi/padomju-likvidaciju-politcirks-675119 .. un jāsecina, ka pilnīgi nekas nav mainījies - ZRP partijnieks kandidēs uz Izglītības ministra amatu, nākošais ZRP partijnieks kandidēs uz Finanšu ministra amatu, vēl viens ZRP partijnieks kandidēs uz VARAM ministra amatu. Tas pats visticamāk būs ar Vienotības ministru kandidātiem, vismaz līdz šim Vienotība šo PSKP pamatprincipu ir uzcītīgi ievērojusi.
Ministry of Truth
M
Vēl vecās māmuļas mirstīgās atliekas nebija atdzisušas, kad pirmie grifi, dalot vietas, koridorus un stāvus, jau bija klāt. To par partiju un amatu tu pilnīgi precīzi pateici. No padomju laikā augušajiem, kas nav neko citu redzējuši, nevar gaidīt, lai tie nekopētu iepriekšējo sistēmu. Nav iespējams
  • 0
  • 0
bimbam
b
Dundukiem FM gan nevajadzetu dot!
MLS
M
Ticu, ka ZRP kopā ar jaunajiem koalīcijas partneriem ir vienīgā, kas spēs kaut ko mainīt uz labo pusi, izbeigt neracionālo finanšu līdzekļu izmantošanu un valsts prestīža graušanu. Ja viss paliktu pa vecam, tad jau nebūtu nekādas jēgas ārkārtas vēlēšanām. Lai veicas R. Ķīļa un Vj. Dombrovska kungiem un jaunajai koalīcijai kopumā!!! ZZS lai turpina veiksmīgi stagnēt līdz pilnīgai sapūšanai vēstures mēslainē, to viņi ir nopelnījuši ar savu līdzšinējo darbību un bezdarbību, sevišķi vides neaizsargāšanā, mežu iznīcināšanā un atpalicībā izglītības jomā!
Marga
M
Domāju ,ka Sprūdžam nav ko tik daudz piekasīties,jo Šlesers tak vispār nebij vēl pat iestājies augstskolā ,kad jau ieņēma atbildīgu amatu.
Vārds
V
Sprūdžs bija iestājies, bet nepabeidza pat Turību!, kopš kura laika Šlesers ir etalons, ka viņu jāpiesauc. Gribu redzēt pilsoņu daļu, kurai etalons ministra amatam ir Šlesers, varbūt ZRP? Come'on, tas ir vienīgais, ko variet izdomāt nekompetences un neizglītotības aizstāvībai, vai arī jau izdomājos, kā nosegt savus parādus, kas kliedzpēc maksātnespējas procedūras. CIlvēki ar lielām parādsaistībām vispār nedrīkst būt ne ministri, ne ieņem kādus citus lielus amatus, te vēl apvienojumā ar tikai vidusskolas izglītību.
  • 2
  • 0
MK
M
Atkal viss kā vienmēr - otrajā dienā jau piesakamies amatiem. Kur palika darbu plāna sagatavošanas posms???
ddt
d
Super! Varētu būt kas pozitīvs!
Cirvis bez ķīļa
C
Rokas nost no IZM ! Pretendentam uz IZM vadīšanu papriekšu jāiziet ilgs ārstniecības kurss veselā saprāta iegūšanas nolūkā, bet šī ārstniecība nav ne dienas, ne gada process, jo prasīs vismaz 5- 10 gadus.
Ance
A
Laikā, kad Eiropā pastiprinās tendence pāriet uz bezmaksas augstāko izglītību, kad pat Igaunijā no 2012. gada septembra tāda jau ir apstiprināta ar likumu, ZRP potenciālais ministrs Latvijā grib pāriet uz pilnīgu maksas izglītību. Neiedomājami uz mūsu valsts vispārējas nabadzības un bezdarba fona!
Komentārs
K
ZRP pirmie sak dalīt amatus? :) vēljoprojām "mēs gribam", "mēs esam", mandāta sajūta, bet no rūpēm par valsti - nekā :(
Aitists
A
Ķīlis - IZM (ko darīs ar slavenajiem IT projektiem?, O.Magone utt.); Vj.Dombrovskis - FM (VID, muita,kontrabanda!!!); Sprūdžs - VARAM (kas ar VRAA mafiju?). Vai tā?
Vārds
V
Diezin vai šie laidīs Sprūdžu uz ministra amatu, tas būtu kaut kas sen neredzēts, pat TP un ZZS ministriem visiem bija augstākā izglītība. Tas tāds minimālais standarts, kas apliecina vismaz minimālu cieņu (kaut uz papīra) pret pilsoņiem. Kursi Šveices kursu rīkošanas kantorītī ir diezgan smieklīgi.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas