Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zunda Maskavā skaidro, ka leģionāri nav saistīti ar noziegumiem pret cilvēci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Paldies Zundam! Starp citu šobrīd Vācijas politiskas aprindas traki šūmējas par kartējo holokausta industrijas veiklo gajienu -fabricējot neesošu žīdu cietēju listes ,Amerikas līkie melojot ,atkal izmanījuši kartējos miljonus no Vācijas par kārtejiem žīdu nekustamajiem īpašumiem ... Vācieši reāli nikni ...
koks
k
ko nerro publiku :))
Edgars
E
Sveicināts! Neesmu dzirdējis, ka kāds no latviešu leģionāriem būtu apsūdzēts kaut vienā tiesā par noziegumiem leģiona kontekstā. Arājs un Co jau 1941. g. rudenī brīvprātīgi pieteicās dienestam SD vienībās, kas nodarbojās ar civiliedzīvotāju slepkavošanu. Vēlāk Arājs un daļā viņā vīru tika iekļauti leģiona sastāvā. Latviešu leģions karoja frontē, nevis slepkavoja civiliedzīvotājus. Nevajag jaukt SD vienības ar SS leģionu.
Starp citu -> izraelietis
S
Izraēlas vēsturnieks Dovs Levins (varbūt ir nejauši gadījies par tādu dzirdēt?) raksta, ka Latvijā "Strādnieku gvardē", kas VDK palīdzēja "cīņā pret kontrrevolucionārām grupām" darbojās - citēju Levinu - "apmēram 10 000 ēbreju vīriešu un sieviešu".Tā kā , par 1940.-41. gadu runājot, diez vai ir loģiski piesaukt tikai Semjonu Šustinu vai Mozu Citronu un pārējos no stura mājas : ir runa par 10.000. Ja drīkst jautāt, - cik vīru bija Arāja komandā?
Juhans
J
Vēsture ir interpretācija. Īstenībā Otrais pasaules karš nemaz nav bijis, jo Vācija karu Krievijai tā arī nepieteica.
vientulais vilks
v
Ebrejam Sustinam prasiet atbildibu par policijas bataljonu izveidosanos KURS pirmais uzsaka sepkavosanu SUSTINS vai ARAJS? Tas nenozime ka atbalstu civilo slepkavosanu. Par BALT KRIEVJU nemuldi ,bet stasti patiesibu ,tur nebija neviens legonars. kO JUS DARITU JA JUMS MAJU IZLAUPITU UN TUVINIEKI AIZVESTI NEZINAMA VIRZIENA.?
lauķe
l
Vairāk nekā saprotams, kādas jūtas pārņēma tos, kas ieraudzīja Šustina komandas nomocītos tuviniekus.......To nevarēja ne piedot, ne aizmirst.....
filozofs
f
ir jau veestures lieciibas , tajaas skaidri mineets , Araaja brigaade dibinaata 1941 . gada juulijaa ,peec NKVD upuru masu kapu atveeršanas , daudzi briivpraatiigie gribeeja atriebt nomociitos tuviniekus un iestaajaas briivpraatiigi policistu vieniibaa , ko pakļaava "Einsatzkomando 2(SD)", kuras uzdevums bija "tiiriišanas " akcijas , Araaja brigaadee saakuma bija ap 300 veelaak liidz 1000 viiru taa darbojaas SS šturmbanfiirera Langes pakļautiibaa , kurš vieniibu padariija par slepkavošanas mašiinu " SonderkomandoAraajs "" darbojaas 1941- 1942 gadaa peec tam tiiriišanas akcijuas paarņeema SS-SD ģeneraalis Jekelnsun viņa viiri , 1943 . gada februaarii peec Staļingradas " traģeedijas" Hitlers izdeva paveeli dibinaat Latviešu leģionu , kuraa tika apvienoti visi briivpraatiigo policistu bataljoni un mobilizeetie karaviiri , 16. martaa tika izveidota 19. diviizija , kareivjiem nebija esesiešu ziimotnes , bet Latvijas karodziņa embleemas , veelaak dibinaatai 15 . diviizijai simbolika bija Latvijas armijas sauliite , .... taa miiliit leģionaariem nebija nekaada sakara ar žiidu eksekuucijaam , Araajs tika tiesaats 1979 . gadaa ar muuža ieslodziijumu un veelaak 1989 . gadaa cietumaa mira , palasi miiliit veesturiskas pieziimes , taas tagad ļoti daudz pieejamas , varbuut esi no čeloveka kompaanijas , tad veestures sapratne skaidra.
izrelietis
i
Zunda ir liekulis un melis, uz latviesu policistiem un legionariem gulstas galvena atbildiba par ebreju genocidu Latvija otra pasaules kara laika. Tapat latviesu vesturnieki, kaut ka izvairas runat par legionaru varondarbiem Baltkrievu ciematos.
ivs
i
Iedomājos ,ja Ādolfs uzvarētu karā,vai būtu vēl kāds ēbrejs, kam atvainoties?Apnicis tos pastulbos vēsturniekus klausīties.Katram savs redzējums.Upuriem ,slepkavam katram savs.
vvvx
v
Un latvieši sarkanarmijas rindās arī ir varoņi, jo viņi karoja pret vācu okupāciju...
ivo
i
Staļins un komunisti bija lielāki slepkavas par Hitleru! Kas var būt trakāks,ja masveidā iznīcina savu tautu!
Leģionari ir latviajs varoņi
L
jo viņi karoja pret krievijas okupāciju.
vientulais vilks
v
Sustina &co VARONDARBUS tu aizmirsti nezinkapec.Nebutu noladetais 1940-1941g padomju ,,varondarbi,,situacija butu cita
alberts
a
Krievam tu neiestastisi neko!Pat to ,ka Buts nav Kremļa cilveks.Par parejiem "čelovēčikiem" vispar nav ko runat.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas