Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Žurnāliste par LTV ietekmēšanu: ik dienu jāsastopas ar melnā PR "izmestiem āķīšiem"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Baltā blūzīte Ilzītei piestāv tīri labi, taču oranžas drānas būtu raksturīgāk, - kā šobrīd vairumam LTV.
>pamelai
&
tauta tu esot? tauta, kura par 5kapeiku pārdodas?
kas
k
Nu,vakar jau Panorāmā varēja labi vērot kā gailītis atmazgā savas sievas labo amatu,pat veco kreitusu bija izvilcis no aizkrāsns ,lai slavētu šlesistus,kas tā vairs par sabiedrisko televīziju ar pērkamu ziņu dienestu.
Grunte..
G
Jau labi sen Jūsu De Facto nav neatkarīgs un tādēļ nav cienīgs par tādu saukties. Ir aizdomas, ka tāpat kā Gailītis tas dārgi nopirkts un darbojās LNT režīmā. Tie Jūsu āķīši ķer puvušas zivis, un ticiet man, tautu nevar apmānīt ar svarīgu defilēšanu un vienpusīgi tendētiem jaunumiem.
pamelai
p
NE jums,cienītā ,no LTV-1 kādu kritizēt!KLAUSIES TAUTĀ UN DOMĀ PAREIZI !! LĪDZI ! Tauta esmu ES-PAMELA!
Savstarpēja
S
aizstāvība gan no M.Gailīša, gan no lzes Nagles puses. Ļoti bēdīgi, ka sabiedriskā TV mums zudusi.
dzeris - kāmis
d
Kad tu pateici, kau auns, tad man kļuva skaidrs, ka tev taisnība, pret tik dzelžainiem argumentiem iebildumi būt nevar. Un kur ņēma tos datus Raudseps, precīzi neatceros, un negribu meklēt, gribi tici, negribi netici.
tā,tā
t
test
iciks
i
Nu jau Diena palikusi Šlesera slavinātāja! Kauns!Jāatsakās no šīs avīželes!!
kāmis
k
žetonu dalītājs , ibio. iedali sev smadzenes mazliet, sazvērestību kalēj. klikšķini uz populārākie un lasi vesels. un vēl, pamācība par velti īpaši "apdāvinātajiem", parasti portālos ir tāda funkcija- meklētājs. vajag mācīties izmantot.
archivs
a
Lūdzu jums sestdienas rītā jauns piemērs. Vakar TVNET bija raksts ar nosaukumu "politiķis draud KNAB,bla,bla...." Diezgan populārs bija raksts,bet "politiķis" komentāros dabūja pēc pilnas programmas. Žetons tam,kurš šodien atradīs to rakstu. :)))
ha..ha
h
..arī LTV ziņas ...un it kā analītiskie raidījumi..vairs nav skatāmi kā kaut cik neatkarīgi !!!!..par ziņu ''vadītāja'' ..gailīša ''neatkarību'' var tikai pasmaidīt!!!:)))..vienīgās neatkarīgās ziņas paliek...SPORTA ZIŅAS!!!!! :)))))))))))))
kāmis
k
auns tu esi . es tev visus datus no pirmā gada , kad latviju vērtēju parādu. tu te muldi ko par raudsepu un 10. kas viņš , krutākais vērtētājs? tu precizi nosauc vietu , kur var paskatīties. murmulis tāds. un es neko nedomāju par igauniju, tie ir eiropas savienības dati par 2009. gadu. un par ikp palasi svaigākas ziņas. mums jau ar valdība ziņo par ātru izaugsmi. p.s. nezini kāpēc pie tādas izaugsmes estiņi plāno eiropā aizņemties naudiņu (ap 100 miljoniem eiro)nākošā budžeta stabilizācijai? pie viņiem tač viss kruti.
Mamikins
M
Lai nu kas būtu par objektīvu analītisko žurnālistiku runājuši, BET de facto tiražē suteneru pasūtījumu...
pamela
p
Šodien guvu perfektu pierādījumu pēc jūsu TV ziņu dienesta Gailīša uzvedības "Preses klubā "ar Dombrovski,salīdzinot Gaiļa uzvedību ar Lesčinski,ka viņš ir STIPRI IETEKMĒTS !! Un kas jūs būtu,ja DP nepaciemotos jūsu mājā?!Jūs taču Mamikins nevarētu izmantot kā UTKU par to,ka Latvijā žurnālistus vajā un mutes līmē ciet! Nožēlojami kādu kritizēt,ja pati darbojaties negodīgi tikai sava PR interesēs.Kurš maksāja Gailītim lai būtu tieši šie žurnālisti šodien "Preses klubā "un lai viņi kopā ar pašu Gailīti traucētu Dombrovskim atbildēt uz jautājumiem?Pie Lesčinska Gailis tup laktā ar zaudētu balsi kladzināšanai. NE jums,cienītā ,no LTV-1 kādu kritizēt!KLAUSIES TAUTĀ UN DOMĀ PAREIZI !! LĪDZI !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas