Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Žurnālisti: Ierosinājums liegt medijiem uzturēties Saeimas sēžu zālē ir absurds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Jā, jā! Es arī domāju, ka pie visa ir vainīgi ir žurnālisti un masu saziņas līdzekļi! Nolaiduši valsti, pakaļā un tagad vēl deputātiem no lupām rauj ārā pareizos vārdus un nosūc no smadzenēm gaišās domas. Ja nebūtu viņi, tad gan mēs būtu dzīvojuši leiputrijā! Patiesībā, diemžēl ir pavisam citādi, tikai pateicoties masu saziņas līdzekļu aktīvai klātbūtnei kaut kas uz priekšu vēl kust, ja nebūtu viņu deputāti nāktu uz sēdēm ka uz savu privāto bodi un saeima tiktu pārvērsta par deputātu biržu, kurā deputāti atklāti varētu lobēt visu to uzņēmēju intereses kas vien spētu samaksāt. Tagad, paldies Dievam tie ir tikai daži – oligarhi. Vai tad žurnalisti ir vainīgi, ka mūsu deputātiem ir jāskatas uz pirkstiem, vai jālasa no lūpām. Acīmredzami, ka ir arī likumsakarīgi, ka to ir pateicis ZZS deputāts, jo šī partija ir līdzvainīga valsts novešanā līdz bankrota slieksnim. Un vēl, ja cilvēks nesaprot ka ieejot politika viņam ir jāsamierinās ar pravu daļu no sava privatuma zaudēšanas, jo vinš vairs nav vienkārši Jānis vai Pēteris, bet gan algots savu vēlētāju interešu paudējs un aizstāvis kam pats brīvi un labprātīgi ir piekritis un kuru mums veletājiem ir, diemžēl, ir pamatīgi jātur zem lupas. Ja nepatīk, tad neviens ar varu netur....
SUSIS
S
labi. lai buutu taa ka, ja zhurnalisti trauce darbu, tad obligaata tieshaa translaacija un dziiva video/internet pieeja visam saeimas seedeem un nekaadas balsoshanas sleeptaa rezhiimaa - OK?? pietiek vienreiz gvelzt stulbumusno kanceles un visus dariit par vainiigiem - gribejaat saeimaa seedeet tad nu atstraadaajiet saviu algu.. un cilveeki varees KATRU seedi veerot no 12 skatpunktiem - kas par ko balso, un kas tika atseezh savu laiku, vai arii NOGULJ.
AAA
A
Mans priekšlikums, lai visiem būtu vieglāk ir jāizmet tā aizmugureja rinda ar deputātiem kas vienmer lien kadrā un tādā veidā atbrīvosies vieta operatoriem. Kā arī deputātiem neviens nekāps uz galvas :)
vienkārsi
v
Gadu desmitiem glumi klusais un tagad atmaskotais Bērziņš uzsauca:"Jāni ! "cui !"! Interesanti,kas viņus tā satuvinājis?
:)
:
Takš uziznāja jau - saurunai sākumu un beigas nost, horizontālo taimkodu riņķī un pierādījumi kā uz delnas
aha
a
kādi deputāti, tādi ierosinājumi!
p*z*ģ*c
p
ož peec Lukaša diktatuuras , meerkaķi ne deputaati!!!
Valdis
V
Tiem blēžiem ir bail, ka tauta ko uzzinās par korupciju un politisko prostitūciju.
Antipanorāmisc
A
Pilnīgi piekrītu! Savu reizi un ar caurlaidēm un tīri ģērbti
788
7
tiesiskais nihilisms rullz Lai žurnālistu savienība paprasa TV 3 nodemonstrēt visu Bērziņa sarunu! Nu to, pēc kuras it kā sanāk balsu sarunāšana, bet viena atbilde kaut kur pazudusi un iesaistītie saka, ka runājuši par debatēs teikto pirms pirmā balsojuma. Taču parādiet.
Jānis
J
Pareizi!
ks
k
tīvīstail Vajag safilmēt tos sliktos, kad viņi strīdas un nesmuki izsakās un sakombinēt no viņu teiktā dažādos laikos vajadzīgo vēstījumu, kas parāda, cik viņi stulbi, lai tauta saprot pareizi!
k
k
kas notiek
ghj
g
tīvīstail Vajag safilmēt tos sliktos, kad viņi strīdas un nesmuki izsakās un sakombinēt no viņu teiktā dažādos laikos vajadzīgo vēstījumu, kas parāda, cik viņi stulbi, lai tauta saprot pareizi!
deputātiem
d
Mazliet, mazliet pacietieties un mocības beigsies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas