Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Žurnālistu savienība: Daukšte un Sloga izvirzītas apsūdzību dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SALDUS CEKISTS
S
daukste ir zagla lemberga privaataa sekretaare.
I
I
Žēl, ka nav iespējams uzzināt pēc kādiem kritērijiem (par kadiem labiem darbiem) nominanti izvirzīti. Visu cieņu Laurai Voitiņai ("Stars", Madona) - starp milžiem.
edgars
e
Kā Žurnālistu savienības vadītājs, tā Daukšte - Lemberga trubadūri.
andreiko
a
Pret Slogu - dalītas jūtas. Laba un profesionāla žurnaliste, arī raksts par Mirski bija ļoti smeķīgs. Taču - nespēju aizmirst, ka Guntiņa dažkārt ir uzvedusies kā tipiska Ēlertes kabatas lakstīga, un vaina jau nav tikai Zatlera presenē. Daukšte? Viņa ir avīzes galvenā redaktore un nevis žurnāliste, viņai dot balvu kā žurnālistei ir absurda ideja pati par sevi. Un smieklīgi par ko!!! Labi vēl, ka netika nominēts tas tirliņš Imants Liepiņš, kuru savā laikā pēc pārbaudes laika nepieņēma darbā "Vakara Ziņās". Ja viens tirliņš uzraksta faktus, ko šim piespēlē Aivara puiši, un Meroni iesūdz avīzi tiesā, tad par to nav jāapbalvo galvenā redaktore! Es viņas veikumu šajā epizodē nesaskatu!!!
Pikselis
P
Nu re kā. Arī ŽS pieder Lembergam.
nožēlojami
n
Daukštes kand. izvirzīšana - ir ŅIRGĀŠANĀS PAR DEMOKRĀTIJU UN BRĪVU PRESI. Neobjektīva, nekaunīga, pašpārliecināta sieviete, kas strādā tikai sava saimnieka interesēs.Nožēlojami...
Konstrukcija
K
Pietiks melst. Daukšte ir ļoti profesionāla žurnāliste.
Sniper'sEye
S
Gunta Sloga kopā ar Baibu Rulli bija tās neētiskās blondīnes, kas nepieņemami uzvedās, Zatleru pasludinot par prezidentu, -- un tādu profesionālās ētikas pārkāpēju izvirzīt balvai? Paider, kas notiek? Tu un Tavējie galīgi aizmirsuši jebkuru loģiku un profesionālā godīguma izpausmi?
Buba
B
Nekādu balvu Daukštei , ja nu vienīgi pērkamās preses ordeni! Kad pēc Maizīša izgāšanas Lembis raudāja krokodila asaras par to, ka zaudējis savu lielāko balstu ( kuram pateicoties prokuratūra zaudējusi visas tiesas pret Lembi), Daukštes NRA ciniski un bezkaunīgi staroja par sava šefa dziļajām sēru iemeslu.
Paija
P
Daukšte - profesionāla žurnāliste. Kaut kur jau cilvēkam jāstrādā.
dīvaini gan
d
daukše varēja gan mazliet muguru iztaisnot -m citādi izskatās kā nopērta vista kas danco zem kāda pātagas .. nez kam pieder šī pātaga??
dīvaini gan
d
tāda sloga i dzirdēta nav ..:((((((((((((((((
Ventspils Muļļa
V
kopš šis sievišķis paarvaacaas Lembes paspaarnee , es viņas rakstus nelasu , jo ciiņas žurnaalistu bruuveejumus lasot rodas iespids , ka tos sarakstiijis viens autors , viss peec zinaama diktaata , liidziigi kaa Baltkrievijaa , tadeeļ man šiis buutnes nominaacija liekas stipri jociiga
smīns
s
tavus ciparus pārbaudīt grūti,bet izskatās ļoti ticami. Žetons!
osama
o
Daukštes raksti ir labs atejas papīrs. Iepriecina tikai maizes tēvu Ventspilī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas