Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zurofs britu presē kritizē TB/LNNK; Zīle Zurofam pārmet Krievijas propagandas tiražēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janifer
j
ja sho veelreiz ielaidiis Latvijaa es uzskatiishu to par nhirgaashanos par latvieshiem un atteikshos no Latvijas pilsoniibas
janifer
j
tikko paskatiijos uz tavu purnu tu pat neizskaties peec zhiida kas tev maksaa
A.B.
A
Zurofs centīgi pelna Gebelsa un Kremļa prēmijas...Komunisma un nacisma propoganda Latvijā aizliegta ar likumu.Pēdējais laiks aizliegt cionisma propogandu - tas pats nacisms vien ir,tikai ''augstākā rase'' cita...
Berta
B
To jau varēja gaidīt, ka pēc jaunās ASV vēstnieces ierašanās Latvijā tiks meklētas jebkādas iespējas žīdiem taisīt biznesu uz latviešu bāleliņu rēķina.
pamela
p
Jūs taisni Zurofam acī,ne garām!Tas maita nez kapēc nemeklē žīdu kāvējus Krievijā.Butovā guļ čupām un nekas ,no Zurofa puses.Tātad jāsecina,ka viņam nav svarīga neviena žīda dzīvība,bet PR un naudas pelnīšana uz ciltsbrāļu dzīvības rēķina.Nez ko viņš saka par ŠUSTINIEM?!
sirmais
s
Zurovam taisnība nevar pielīdzinat fašistu noziegumus komunismam. Komunistu noziegumi ir nesalīdzināmi smagāki un žīdi tur ir līdzvainīgi.
@
@
Pērkamā āda peldēja, peldēja, līdz uzpeldēja ... Lielbritānijas salā. Un nemanīja lāga bākas vīrs, ka viņš bija torpedēts.
iBio
i
Efraims vareetu pieveert paaksti.....
Leo
L
Zurofam nevajadzētu novērsties no sava pamatuzdevuma-100 gadīgo nacistu kara noziedznieku meklēšanas!
Человек
Ч
А кто это?
Человек
Ч
"Taatad vaina ne jau fashismaa kaa ideologjijaa (kas Latvijaa ir aizliegta ar likumu), bet latvieshos kaa etniskaa grupaa, vai ne?" Это только ваша интерпретация, основанная на ваших националистических, человеконенавистнических взглядах. Вы, судя по вашим высказываниям, и другим приписываете собственный расизм.
alkass
a
Suņi rej, karavāna iet tālāk!
NOSIST ANDRI PLIŅĢIU
N
Akcija: NOSIST ANDRI PLIŅĢI Musu valstī dzīvo viens nežēlīgs ebreju nīdējs, kas nekautrejies pat par skaype delfu komentētājam "izraēlietim" teikt ka visi žīdi ir krāsnī jāsadedzina! Izraēlietis - t.i. Izraēlas pilsonis Aivars Skudra ir tam liecinieks! Valsts policija un visi drošibas dienesti nesekmīgos Izrālieša pūliņus nav ņēmuši vērā, tāpēc es aicinu izplatīt šo informāciju visos mēdijos - es aicinu mums pašiem ebreju dēl sodīt Andri Pliņģi, kurš ir islamists, fašists! Kurš savā dienasgrāmatā draugos (draugos variet apskatīties viņa foto) raksta itkā būtu kristietis un neviens nevarētu iedomāties, ka viņš patiesībā ir islamists un nežēlīgs ebreju nīdējs! NOSITIET ANDRI PLIŅĢI! Apkraujiet viņu ar viņa islmticībās grāmatām un dzīvu sadedziniet ugunī! NOSITIET ANDRI PLIŅĢI!
Niks
N
Šādi zurovi uzprasās uz to, ka visa viņu nācija tiek nīsta. Pašu žīdu interesēs ir aizbāzt muti šādiem zuroviem.
no malas skatoties
n
Nepateiciiba ir pasaules alga...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas