Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. jūlijs
Ramona, Ritma

Zviedru finanšu ministra asums pret Latviju satrauc koalīcijas partnerus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Left
L
Volodarskis. Mana kļūda. (Kam negadās, vai ne? :D ) Piekrītu, komentāra teksts mums bija labvēlīgs, bet nevajag pasniegt to kā oficiālu valdības nostāju.
fui
f
Cien. Dienas redakcija (vai arī tas, kas no tās ir palicis), Papūlieties atjaunot informāciju, kas pausta šajā rakstā: šī "koalīcijas partiju vēstule" ir nekas cits ka Zviedru žurnalista joks.
d
d
Beigās izrādījās īsts feiks tā vēstule
Sniper'sEye
S
Bļin, Diena nebija uzticams avots pagājšnedēļas sākumā, nav bijusi arī beigās... Tomēr žēl, ka valdības koalīcijā starptautiski un politiski zolīdi nav ne Fredriks, ne Moda, ne Jorens un pat ne Jans... Kā tur īsti ar to žurnālistu Pēteru no Dagens Nyheter portāla -- Vodolarskis vai Volodarskis?
Left
L
Zinu, LETAi jau uzrakstīju. :D
Joker
J
Latvijai vajadzigs asums! Sie jau nesaprot, ka ir milzum daudz ari tadu balelinu, kas nauda peldas! Kas nepilnos 20 neatkaribas gados kluvusi par multimiljonariem uz parejas tautas rekina! (pec komentariem gan izskatas, ka tauta ir stulba, ar ubagu sindromu - sak, parejai pasaulei pienakas mus uzturet)
Jah
J
Diena to ir pārbliezusi no Letas. Tāpat kā daudzi citi Latvijas portāli.
Left
L
Nä, nemaz... :D Es tagad gaidu, kad kāds to pamanīs un izlabos. :D
Haloween
H
Tiesam, tav ir fiktiva vestule no DN kommentatora....
Left
L
ATTOPIETIES! To vēstuli ir publicējis Pēters Vodolarskis, DN.se žurnālists. Tā ir FIKTĪVA. Parasts laikraksta komentārs ievadsadaļā, uzrakstīts vēstules formā! Zviedri neatļautos atklāti kritizēt savas koalīcijas pārstāvjus. Turklāt, stils, kādā tā vēstule ir rakstīta: ievadā "Dārgais Fredrik", nobeigumā "Ar sviecieniem, Moda, Jans un Jorans". Katram būtu jāsaprot, ka kaut kas nav kārtībā. :D Te tev nu bija LV žurnālistikas kvalitāte... :D Zviedru valodas pratējiem:
Kriss
K
Labāk zviedru kapitāls, nekā krievu. Skat, ko krievu kapitāls izdarīja ar Parex un kā līdzi parāva visu Latvijas ekonomiku. Šitais raksts ir labas ziņas. Viņu atziņa, ka Latvija ir bijusi gan fāšistu, gan padomju okupācijā, arī super!
Serij
S
Vēl vecajā dienā Raudseps 6. oktobrī rakstīja: "Ja kāds vēl nebija pamanījis viņa piektdienas uzbraucienu Latvijas valdībai, Eiropas Savienības prezidējošās valsts Zviedrijas finanšu ministrs Anderss Borgs svētdien Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) ikgadējā sanāksmē Stambulā atkārtoja, ka Latvija ir izteikusi «stingru politisku solījumu īstenot ļoti atbildīgu fiskālo politiku». Politiķi šādus vārdus nelieto, ja viņiem šķiet, ka var paļauties uz solījumu izpildi." Tātad šis žurnālists izdarīja ļoti smagas konsekvences no nenozīmīga teikuma, kas bija izsacīts, lai risinātu pašmāju strīdus Zviedrijas politisko partiju starpā. Šis gadījums spilgi apliecina vecās dienas 'redakcionālo stīvumu un pieeju un kvalitātes'. Atliek vien novēle, lai Jaunā Diena iztiek bez šāda 'stīvuma' un darbojas profesionāli - uzrokot notikuma būtību. Lai veicas!
zvirbulēns
z
Jā, neko pielikt, ne atņemt, augsts kultūras līmenis, un tas priecē! Kad šāda vēstule taps Repšem, kurš ar te ārdās it kā būtu viens? Malači, parādās cieņa!
Sniper'sEye
S
Oskars ņe čitaķeļ, Oskars piisaaķeļ!
jupis
j
Mīļais, cilvēk, nu izalsi taču rakstu, nevis skraidi kā caureju saķēris!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pandoras lāde ir daudz lielāka nekā tikai lidojumi

Par mācībām, ko augstākā ierēdniecība, politiķi un viņu pelēkie kardināli var gūt no Valsts kancelejas direktora Jāņa Citskovska krišanas, ar polittehnologu, konsultāciju uzņēmuma Titava laboratorij...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas