Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

ZZS aptur referenduma ideju; Imigrācijas likuma grozījumu liktenis Zatlera ziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Sis no SC,LPP/LC,PCTVL un TP pienemtais"likums" ir caurskatams,primitivs meginajums likvidet Latviju ka neatkarigu Valsti.Tikai absoluti naivs vai stulbs radijums to varetu nesaprast. Sis" likums" ir viena dala no kremla plana.Sacies tas jau ir sen ar latviesu gramatu dedzinasanu,krievu piemineklu celsanu,ar SC priekslikumiem atdzit krievu valodu ka otro(pirmo?) valodu Latvija,TV lielako tiesu krievu valoda,Rigas dome domine krievu valoda,SC un vinu atbalstitaju censanas ieviest pilsonibas likumu ka"0"variantu,okupantu orgijas karatavu laukuma,cekista Zurova ierasanas Latvija lai nostiprinatu melus par"nacisma "atdzimsanu LV. Ta,protams,ir tikai viena dala no kremla plana,varetu uzskaitit vel daudz ko,bet vai ari ar to jau nepietiek,lai saprastu ko kremla cekisti ar saviem agentiem LV megina panakt.
Dikļu pils
D
Tikai tagad pārlasīju komentārus. Klau, tautieši, kāpēc tik maz cilvēku atsaucas uz to, ka ja pieņems šo likumu, nekustamā īpašuma cenas atkal uzkāps debesīs!? Un tas atkal būs izdevīgi tikai tādiem spekulantiem kā Šīnam, bet ne vienkāršajam iedzīvotājam, kurš grib nopirkt sev dzīvokli. Par nacionālo jautāajumu labāk neizteikšos, jo kopš SC ir pie varas, varu tikai cerēt un gaidīt, kad viņu vara atrāk beigsies.
Dikļu pils
D
Šī priekšlikuma atbalstīšana ir konkrēti tāpēc, lai Šleseram ar Ušakovu būtu iepsēja pielīst krieviem, toties Š"inam - lai celtos nekustamā īpašuma cena. NEATBALSTU!
K > ērce
K
Iedzer kaut ko nomierinošu un tad palasi patreiz spēkā esošo likumu, kurš , jebkuram, kurš ir SIA dibinātājs ļauj saņem tieši tādu pašu uzturatļauju, turklāt bez nosacījuma, ka vēl ir jānodarbina 5 cilvēki un arī par viņiem jāmaksā nodokļi. Jaunās izmaiņas būtu tikai sarežģījušas, nevis vienkāršojušas ārvalstnieku iespējas saņemt uzturatļaujas, turklāt tikai uz 5 gadiem. Kurš normāls cilvēks investēs Latvijā, nezinot, kas būs tālāk pēc tiem 5 gadiem ?Neviens !!!
ērce
ē
lai izdodas apturēt to murgu! atraduši baigos nopelnus - 5 darbavietas :(((
papucis
p
Šis process IR NEATGRIEZENISKS.Jau tagad Latvieši ir OTRĀS ŠĶIRAS PILSOŅI SAVĀ ZEMĒ un ja Prezidenta kungam rūp-kas ar mums notiks tuvākā nākotnē,tad ŠO SITUĀCIJU NEDRĪKST ""NOSTIPRINĀT AR LIKUMU"',bet viss JAU TĀPAT JAU NOTIEK!KĀ PRETDARBOTIES-NAV SKAIDRS.
borcinsh
b
...to vinsh pienems pie mavzoleja !
Lelle
L
Zatlers varētu izsludināt gan šo likumu, lai visi uzņēmēji var izpārdot savus bankrotējušos uzņēmumus un īpašumus krieviem, jo šinī valstī strādāt neatmaksājas. Latvija vēl pastāv de jure, bet de fakto jau ir bankrotējusi un lai Dombrovskis nemāna tautu, ka viss iet uz labo pusi...jaunatne masveidā pošas projām, bet pensionāriem draud bada nāve, ja vēlreiz ķersies pie pensiju samazināšanas.
x
x
tad ZZS lugumu prezidentam parakstis, vai tikai izliksies, ka principa atbalsta to lietu?:):)
lauksaimnieks
l
Ka Seilei vēl atkal saeimā gribas tikt naudas valstī par daudz teica ka jau vairs nepiedalīsoties ,domas mainījušās.
Berta
B
Zatleram ir jāapzinās, ka tad te sabrauks naudas atmazgātāji, strauji augs noziedzība un korupcija. Pie tam tiks vājināta Eiropas savienība, kur šitos salašņas tura pa gabalu. Bez tam - ko nozīmē Šlesera apgalvojums: pirks nekustamos īpašumus ---> kontekstā ar 5 gadu uzturēšanās atļauju? Nopirks sev māju Jūrmalā un pēc 5 gadiem to nojauks vai pārdos vietējiem? Kaut kā neloģiski tas viss kopā ar īpašumtiesībām.
astrīda berga
a
Es tieši ceru, ka Zatlera kungs izsludinās, jo šie ir reāli priekšlikumi investīciju piesaistei nevis tukša melošana JL stilā, ka tiek atbalstīta uzņēmējdarbība!
Jozefina
J
Jacer, ka Zatlers so stulbu loabojumu Imigracijas likuma ,kuru izsita TP, LC/LPP, krievu un zidu partijas, neparakstis un to nodos atpakal Saeimai, lai tas tiktu atcelts ka likuam grozijumi vispar, lai nepielautu zaglu, banditu ieplusanu Latvija, ipasi jau no Austrumiem, ko velas TP, LC.LPP, zidi un krievi, lai vairak varetu izzagt Latvijas valsti, iznicinat latviesu tautu.
***
*
Kā arī par to, vai līdz nepieciešamās E-infrastruktūras radīšanai, no referendumā zaudējušo politiķu kabatas būtu jāpiedzen rīkošanas izdevumi :)
***
*
Kā arī par to, vai būtu jāiegulda nepieciešamajā E-infrastruktūrā - tā, lai referendumi politiķu radīto neprātu labošanai vairs nemaksātu 2 milj. gabalā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas