Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZZS gatava darbam opozīcijā, pieļauj arī pretēju scenāriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Lai kā arī nebūtu Lembergs runā tā,kā tam vajadzētu būt! Tā valdības veidošana velkās ļoti ilgi,tāpat ,kā visus iepriekšējos gadus,to,ka Dombrovskis neko nevar operatīvi izlemt,tas jau ir pierasta lieta,nesaprotu,ko viņš tur vispār dara,viņš taču tika atlaists kopā ar savu komandu,Solvitu āboliņu,un citiem ,bet Zatlera rīcība vispār nav saprotama,ko viņš tur nevar izlemt,jābūt tā kā tauta nobalsoja! Vai nu iznāks rīkot jaunas vēlēšanas. Tāda muļļāšanās nav piedodama,izskatās,ka Zatlers pats nevar neko izlemt,tas nekur neder.
Susis
S
Naaksies vien piekrist Streipam - MAUKAS.
jauni laiki
j
Tizls kaklasaites garums.
Nesakiet vis -
N
tieši tik garas kaklasaites nēsāja biedrs Ļeņins....
  • 0
  • 0
bumers
b
Redzu, ka šeit raksta arī cilvēki , kuriem ir pamaz saprašanas no politikas, no tā kādu neatgriezenisku postu, kā liels līdzdalībnieks ir paveikusi ZZS daudzos iepriekšējos gados. Arī runājuši ir daudz , protams pirms katras vēlēšanas. Bet šie daži ZZS aizstāvji droši vien skraida pustukšiem vēderiem izdzīvojot no algas līdz algai, neapzinoties, ka liels nopelns pie tā ir arī ZZS un jau pār mēru ilgi aizsēdējušajam Brigmanim. Bet tas jau ir šo naivo nopelns un arī to nopelns, kuriem uz kādu laiku ir iegūtas siltas vietiņas un kā mēs acīmredzami nevis zinām, bet nezinām , ka šādi cilvēki saprot, ja valstī notiek pārmaiņas, tad siltās vietiņas lielai daļai parasti no pakaļas apakšas izslīd! Tāpēc jau arī vēl atrodas tādi, kuri balso par ZZS, kura ir metama prasti sakot mēslainē. Un tie daži labie cilvēki, kuri ir šajā partijā - ir kā saka neīstajā vietā, bet īstajā laikā. Atkārtoju tiem , kuriem kaut kas nav skaidrs, kuriem pat intuīcija ir pašvaka - jo valstī ir zemāks politiskās izglītības un kultūras līmenis, jo vieglāk ar šādiem cilvēkiem manipulēt. Tas ir līdzīgi kā ar aitu ganāmpulku. Un neļaunojieties par šādu salīdzinājumu - iemācīsimies katrs sevi redzēt no malas un mācēsim pasmieties arī paši par sevi. Ja tas izdosies, tad viss ies uz labo pusi.
Arhīvs
A
Saskaņas centra ideoloģija: LSP priekšēdētajs (Saskaņas centra pārstāvis)Alfrods Rubiks 2009. gada 24. oktobrī: Tomēr nākas atzīmēt, ka, izņemot Uzvaras dienas – 9.maija svinības Rīgā un dažās citās pilsētās, pārējos pasākumus slikti apmeklē iedzīvotāji un arī mūsu pirmorganizācijas ir mazaktīvas….. Mūsu uzdevums – panākt lielāku cilvēku skaita piedalīšanos šajos svētkos, meklēt jaunas šādu pasākumu rīkošanas un aģitācijas formas. Tas- pirmkārt. Otrkārt – īpaša uzmanība ir jāpievērš jaunatnei. Ir jāatrod tādas organizācijas formas, lai jaunatnei būtu interesanti, lai šī interese, vēlēšanās piedalīties svētkos sakristu ar derīgo – apgūt patiesu Latvijas vēsturi. Sevi ir attaisnojusi speciālu lapiņu, bukletu izdošana svētku dalībniekiem. Pašlaik tiek gatavots šāds buklets, veltīts 65.gadadienai kopš padomju tautas uzvaras Lielajā Tēvijas karā….. Kāds varbūt iedomāsies: kāpēc tik daudz jārunā par to partijas kongresā, kuras biedri vēsturiski objektīvi, no vēsturiskā materiālisma pozīcijām vērtē vēsturi? Un mēs atbildam: tas nav vajadzīgs mums – LSP biedriem, tas ir vajadzīgs jaunajai paaudzei, kuras prātus piegružo nacionālisma idejas, sociālistiskās idejas noliegums un taisnīga kara idejas noliegums…. Mums ir jāpadara Uzvaras diena, 9.Maija svētki par visas tautas svētkiem, kādi tie bija un ir palikuši savā būtībā!
''Mums
&
nekādā ziņā nav jāstāsta jaunatnei, ka atbrīvotāji pēc uzvaras tikai Vācijā izvaroja 2 000 000 sievietes. Tieši otrādi, mums jāpārliecina jaunatne, ka 2 000 000 vācu sievietes izvaroja atbrīvotājus, tā demonstrējot savu sapuvušo kapitālistu būtību."" ( LSP slepenā direktīva partijas biedriem)
  • 2
  • 0
Juhans
J
ZZS ir liela pieredze. To nevajag nonicināt. Bez ZZS nev bijusi neviena valdība pēdējā laikā.
mjā...
m
Brigmanis visādi apmierināts: tik jaukas vecumdienas! Sēdi, papļāpā ...un tā visu mūžu!
lauķe - KLM
l
Ak, KLM, ja Jums tīk var arī tā, bet.......šajā gadījumā bez īpašas cieņas pret minēto personu.....
Neko
N
darīt, cieņa svarīga būšana,bet tomēr žēl - aplecinot gotiņu Zatlerīti ar bullīti Saskanīti būtu iespēja veidot jaunu sugu - Latvijas brūnās Kremlītes...
  • 4
  • 0
KLM
K
Tikai viens jautājums Jums - vai laukos izplatīta tendence jaundzimušajām telītēm dot vārdu ''Zatlerīte''? Savukārt bullīšiem - ''Saskanītis''? Tā apliecinot cieņu abu partiju vadītājiem - saulvežiem...
Labais
L
Žetons!
  • 2
  • 0
to Vārds
t
Lai neuzsprāgtu no savas žults, steidzīgi ziedo Kononova piemineklim...
  • 3
  • 0
Vārds
V
skaties, ka neuzsprāgsti no savas žults :)
  • 1
  • 1
lauķe
l
Interesanti kā ZZS domā brāļoties ar SC ......tur tak priekšroka ir Zatlerītim ar savu" timuriešu komandu".....
K-K
K
... ... Atkal 'LIELIE MELI' nevar sie psihiski zombetie tikt vala no sis patalogiskas slimibas!!!!! ... Usakovs propogande NA sarkanas linijas parkapumus, bez pieradijumiem !!!!!!!!! ... Tad, USAKOV, lai butu PATIESS, pasaki kas un ka mera sis na PARKAPTAS sarkanas linijas !!!! ... Kuri Satversmes panti un valsts likumi ir tikusi parkapti no VISU LATVIJAI/TB/LNNK/DP ?????????????????????????????
ja zrp izšķīst
j
kas tad sanāk?
pret ZZS
p
Par tiem balso tautas neizglītotākā daļa, pārsvarā laucinieki. Tie naivuļi vēl nav sapratuši,ka nosaukumam nav nekā kopēja ar viņu ''svēto lietu'' . Tās jaunkundzes,kas tur sēž savā mūža govi nav redzējušas, kur nu vēl cukurbieti. Cukurfabriku taču šie aizklapēja ciet, ne tā? Dumji gan tie ļaudis!
Atkal
A
tas nužņiks ieklukstējās.
JESKA
J
TA I NESAPROTU KO TA BRIGMANIS NODEVIS.TIE TADI MASU MEDIJU SLUYPSTI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas