Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZZS ierindas deputātu kandidātiem pirms vēlēšanām prasīts "brīvprātīgi obligāts" ziedojums avīzes izdošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es tās avīzes izmetu sētā -
e
tik RIEBĪGAS tās bija.. .kaut kāds pretīgs vecis tur kaut ko bez mēra slavēja - tūlīt bija skaidrs, ka lej mēslus...
peteris-eteris
p
Petrina ir diezgan haotiska, paštaisna būtne, kā tagad izrādās, kļuvusi vēl lielāka skabarga pakaļā kā agrāk. nabaga zemnieki, sapināties, nāksies jums viņu izslēgt, jo augonis smirdēs vēl ilgi. cerams, ka neviens tik dumš polistiskais spēks šai zemē vairs nebūs, kurš ļausies šai uz realu darba rezultātu nespējīgai butnei piesmērēties. Cerams, ka pēc šī demarša, mēs publiskajā telpā par Petriņu vair nekad neko nedzirdēsim.
Ezis
E
Izklausās, ka peteris-eteris ir pats Brigmanis. Cerams paskatisies pats spogulii
  • 0
  • 0
Vai
V
tas tu Brigmani?
  • 0
  • 0
Skats no malas
S
Un TO tad arī Streips nosauca īstajā vārdā
no laukiem
n
Ja ZZS būtu nopircis Lembergs, tad jau sarakstam naudu neprasītu-lai pēc tam atstrādā. Cerēt ievēlētam no 30 kandidātiem, kur esi 23 un iekļūst tikai 3 ir diezgan panaivi. Lai gan dažreiz jau ielec no pēdējām vietām, bet tur jābūt diezgan atpazīstamam, sportistam vai mūziķim.Par tām diskusijām- visi jau grib diskutēt un krāt reitingus, reizēm gluži dabiski iekšienē rodas pamatota vai nepamatota greizsirdība. Jautājums, kā kurš(kura) to uztver.Domāju partiju mainīt nevajag, bet jācenšas pārveidot no iekšienes.Pārbēdzējiem līdzi parasti laba slava nenāk.
hūts
h
Mans autoostā dabūja ZZS sprogainā+zirgi avīzi un palika apmierināts ar piegājienu horoskopiem - kodolīgi apkopota būtiska infa!
Vidzemnieks
V
ziniet, kapec vajadzigi ir tam partijam tie biedri, tie ir tie, kas uztur tos 30 erglus, kuri barojas no valsts siles. vajag panakt, ja esat tai sarakst ar 20 vai 30, tad arī pashi sevi uzturiet nevis savangejat cilvekus, kuri par jums maksa un citas jegas tiem partiju biedriem nemaz nav.
renārs
r
Un kāda tad ir morāle Brigmanim katru gadu pēc vēlēšanām (!) kļūstot par 40 000 Ls bagātākam? Pēc šīm vēlēšanām vieni 400Ls viņam nebūs tikuši , hi, hi. Šīs saziedotās naudas jau neaiziet avīzīšu drukāšanai, neesiet taču naivi.
vilis
v
Ko tad gribēja pie siles par brīvu tikt?300ls pret 1500ls katru mēnesi kā Saeimas deputātam ir veigsmīgs bizness.Tikai vēlēšanas ir loterija.Kto to ķerjajet,kto to nahoģit!
ivo
i
vai tie gudrie, partijai uzticīgie cilvēki bija aktīvi arī pirms vēlēšanām, vai kaut kā centās sevi parādīt? ja nē, tad laimīgu taciņu, jo arī partijām ir ik pa laikam jāattīrās no sārņiem t.s. kangariem laimes meklētājiem, staigātājiem, kas meklē kā tikt vieglāk pie siles . Ja runājam par Petru Beķeri, esmu pārliecināts, ja viņa būtu tikusi Saeimā, tad viņai nebūtu nevienas labākas partijas par ZZS.
Hm
H
Es tādu avīzi savā pastkastītē gan neesmu redzējusi.
Tix
T
Varu teikt tikai to, ka - KĀDI VĒLĒTĀJI, TĀDA VARA. Ja vēlētājs var būt tik stulbs un ievēlēt Griguli ar viņas banālajām avīzītēm, bet zem strīpas atstāt gurdu, erudītu, jaunu, bet jau pieredzējušu, strādāt varošu un zinošu cilvēku, tad no jaunās Saeimas labus rezultātus varam i negaidīt. Un te nu zināma vaina ir jauzņemās arī ZZS šefam Brigmanim. Viņš iekļāva sarakstā Griguli, kuru Zaļā partija bija izmetusi no savām biedru rindām par finansiāliem pārkāpumiem, bet gudros cilvēkus viņš atstāja saraksta apakšā. Tad nu lai arī viņš uzņemās atbildību par turpmākajiem Grigules gājieniem. Un viņam ir jāuzņemās atbildība par to, ka gudrie cilvēki, kas bijuši uzticīgi savai partijai jau daudzus gadus, tagad pametīs ZZS.
tai grigulei jau tikai viena vieta
t
kur viņa der,proti,trako māja... kad TV retrospekcijās var redzēt viņas ālēšanos un vaibstīšanos,tad ir skaidrāks par skaidru - šai putnu biedēkļa galvā smadzeņu vietā vien mēsli ir...
  • 1
  • 0
Bille
B
300-400 lati par informatīvo avīzi liekas ļoti normāla samaksa. Kā jūsu (ZZS) prezidenta kandidāts teica "nabagiem politikā nav vietas". No kā tad būtu kampaņa jāfinansē? Varbūt Lembergam būtu jādod visa nauda priekšvēlēšanu kampaņai? :D Mans uzskats gan būtu vēl demokrātiskāks- partiju izdevumi un kampaņas būtu jāfinansē no partijas biedru biedru naudām. Līdz ar to partijām jābūt tādām, lai tajās stātos maksimāli daudz biedru. Bet kampaņas pie ierobežotiem līdzekļiem tad būtu spiestas būt saturīgākas un mums nebūtu jāklausās balagāns.
Jānis G.
J
Un kāda tad ir morāle Brigmanim katru gadu pēc vēlēšanām (!) kļūstot par 40 000 Ls bagātākam? Pēc šīm vēlēšanām vieni 400Ls viņam nebūs tikuši , hi hi. Šīs saziedotās naudas jau neaiziet avīzīšu drukāšanai, neesiet taču naivi.
Lielais paldies
L
Man veselu kaudzi ar šīm tenku lapelēm atdeva viens piedzēries vīrelis, kuram viņas bija jāiznēsā pa dzīvokļiem. Tagad man visai ziemai ir iekuram krāsnī!!! Liels paldies ZZS, ka sametāties priekš manis, bet par jums es vienalga nekad nebalsošu!!!
Dace
D
"Panelī piedalījos kopā ar..... nu ja jau uz panelja gaaji, tad savam suteneram noteiktaa likme ir jaasamaksaa. Ko tad domaaji - iziesi uz panelja, papleetiiisi savu kaajstarpi klientiem, un visu nopelniito atstaasi tikai sev????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas