Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

ZZS jau sākusi diskusijas par Rozes iespējamo pēcteci amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cukurgailītis
c
Vai tad pats Lembergs negrib pastaigāt aiz zirga pa arumiem.Miljoni ir iedalīti.Varēs izdalīt stipendijas koferīšos.Glauni jau būtu,ja kukuļus un stipendijas izvadātu ar ratiem.Cik to jūru var art?Lemberg,pie zemes dārgās ķeries klāt un turi to ar visu savu sirdi.Brigmani gan nelaid par lauksaimniecības ministru,ka neuzbliež Kurzemē Airītēs otru Gaiziņu.
ZZS
Z
Kāpēc neļauj partija Andim Kāpostam?
Kurts
K
Roze jāsoda, jānokaunina un jāizslēdz no ZZS! . Jo visi tie jaunie, lepnie traktori, ar kuriem zemnieki šantažēja Rīgu, ir iegādāti Rozes ministrēšanas laikā par Rozes gādātiem (no Eiropas izdiņģētiem) līdzekļiem! Atcerieties, ar kādām grabažām šīe paši zemnieki piketēja pie Bērzakroga toreizējā zemkopības ministra Kalvīša laikā.Ar tiem viņi līdz Rīgai nebūtu tikuši.
Slota
S
Nevienu partijnieku! Ministram jābūt profiņam nevis partijas pakalpiņam,
Āpsis
Ā
Ne tur zaļums ne zemkopība. Banda kurā ir tie, kas visu mūžu aruši un ecējuši rakstāmgaldus. Īstai nosukums - cūksūdu zaļie.
tautvidis
t
Un tas jau ir tas skumjākais, ka Zemnieku partijai (vismaz viņi sevi par tādu uzskata) nav konkrētas lauksaimniecības attīstības stratēģijas, programmas, vienalga, kā sauc, ko likt zemniekiem priekšā, atskaitot vispārīgi tukšu bla, bla, bla. Jo, ja reiz būtu programma, no kuras pašiem nav kauns, būtu arī kāds, kas aiz tās stāv un spēj par to pārliecināt zemniekus, un kā ministrs arī realizēt. Vispār jau ZZS vajadzētu atteikties no ministra tiesībām, jo, ko nevar celt, to nevar nest.
Tā tas ir...
T
Te ir labi redzams ka tā sauktajiem zaļajiem zemniekiem nav nekāda sakara ar īstajiem zemniekiem,ja jau nav neviena kandidāta.Un zemnieki būtu galīgi muļķi ja vēl kādreiz balsotu par šo partiju, kam ar zemkopību nav nekāda sakara.
riņķī apkārt
r
ZZS turklāt trešdien izteikusi aicinājumu zemniekus un lauksaimniekus pārstāvošajām organizācijām izteikt savus priekšlikumus par vēlamāko Zemkopības ministrijas vadītāja amata kandidātu. +++ tas nozīmē tikai to, ka ZZS nav sava skaidra skatījuma par to uz kuru pusi jāiet, kas jādara, lai risinātu lauksaimnieku problēmas, kurus viņi it kā pārstāv
Ko vēl ne?
K
Nevienu ministru no šīs koalīcijas!!!!!!!
Berta
B
Lai lauksaimnieki paši izvirza vai izlemj! Vienreiz tās lietas būtu jādara pareizi, ne tā?
Aivis
A
gan jau , ka padomā ir kāds mazs vīriņš no piekrastes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Zemnieki par ministru grib profesionāli, savu kandidātu nevirzīs



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas