Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

ZZS piedāvāto amatu paketē ir posteņi, uz kuriem pretendējuši arī Vienotības cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Jūs nu labāk Girtu, kas Valdis , pieskatiet...Un pārējo brigādi arī būtu vēlams...Uz daudz ko spējīgi... Bet par Reiznieci kā reiz uztraukties nevajag. Pilnīgi neticami cerīga ministra kandidatūra. Uz pārējo ministru fona...
jaunie laiki
j
Dana Reizniece, protams, ir laba šahiste un Lembergam paklausīgs cilvēks. Arī Tehnoloģiju parku vadīt, ja ir Pašvaldības atbalsts, ir patīkami un to var darīt sekmīgi. BET, kur ir viņas darba pieredze skolā, augstskolā? Cik daudz laika prasīs lielas sistēmas iepazīšana un apguve? Un vēl visu laiku pa vidu maisīsies ambiciozais un sev grābjošais Lembergs! Meitenei nebūs tik viegli kā domā, jo daudzi skatīsies uz pirkstiem.
Tāuntā
T
Izrāde "Zirnekļu Cīņas Stikla Burkā" atsākas ar jaunu sparu (ggg)
Par
P
Danu Reiznieci kā izglītības un zinātnes ministri tikai priecātos. Ir gan kompetence šajā jomā, gan enerģija, gan svaigs skatījums, gan, ĻOTI CERU, būtu arī pietiekoši daudz prāta, gribas un spēka turēties pretī plutokrātu varai.
kika
k
Tu būtu laimīga, ja tev būtu tāds mugurkauls kā Dombrovskim. Bet tev nav, tāpēc te raksti muļķības un sauc sevi par tanti un onkuli reizē, lai gan esi veca, nodzērusies tante.
onkulis
o
Cilvēks ar mugurkaulu nemaz nedrīkst ieņemt Latvijas Ministru prezidenta amatu. To dod tikai pašiem lokanākajiem.
onkulis
o
Tā kā Pabriks no ārlietām neko nesaprot, tad viņa niķi ir vēl dīvaināki par Kristovska niķiem.
dambrete
d
reizniece starp citu vada ari pirmo latvijas makslīgā kosmiska pavadoņa projektu latvijā Venta-1 un veselu virkni inovativo projektu ventspils tehnologiska parka un inkubatora ietvaros
'Tā ir
&
Laikam dzīvojam īstā. patiesā Demokrātija
TAS
T
nav tik navainīgi kā izskatās. Te darbojas profesionāli ļautiņi ar mērķi nepārtraukti liet dubļus uz esošo valdību, lai sagatavotu augsni nākošajai. Un viņiem nelabvēlīgi komenti tiek dzēsti - tātad portāls ZINA par šīm aktivitātēm, kur pretīgiem v;ārdiem tie apsaukāts premjers un arī citi komentētāji. Apmēram tā kā pirms vēlēšanām visas malas bija pilnas ar PLL un Šleseru, ka vēmiens jau nāca. Palasiet tepat augstāk - kādas valodas pērles nāk no viņiem ( no viņas ) ārā. Esam savākušies domubiedru grupa, kaut ko darīsim, lai portāluš varētu lasīt arī normāli cilvēki.
artūrs
a
Atkal pilns ar tizliem, bezjēdzīgiem komentāriem. Ko var visu laiku čīkstēt un ap.irst visu pēc kārtas? Tāpēc ir vēlēšanas, kurās vesela čupa ļautiņu ir sabalsojusi Vienotību un ZZS un nav ko tagad gaudot, nekā labāka tāpat piedāvājumā nebija. Un ja kāds jūtas baigi gudrais, tad lūdzu uz priekšu esiet aktīvi un piedalieties procesos, kandidējiet nākamajās vēlēšanās. Ierosinu uz nākamajām vēlēšanām nodibināt "Interneta viedo komentētāju partiju".
Pārliecība
P
jā, iedzēru vodku un viss kļuva skaidrs. .Visu cieņu Danas sasniegumiem, bet tagad saprotu, ka svarcēlāju vietā par ministriem būs šahiste (un gandrīz aktrise) ar tulkošanas spējām :)) Tomēr pārmaiņa. :))
Rex
R
zagļu banda,,ghj -vai saimnieks ko atmet vēl,ja atkal vecie teikumi un neko citu izdomat nevar
Tante
T
Nu tiešām uznāk dusmas-kā var pakļaut valsts prestižu vienai kaprīzai ,,dāmai,, Kristovskim? Min.prezident Dombrovski,jums nav mugurkauls,ja šādam cilvēkam piedāvājat vadīt ārlietas,jo patiesībā redzot kā viņš uzvedas,un,ko runā šis cilvēks nav spējīgs vadīt nevienu no ministrijām.
100% taisnība
1
ZZS-20 g.rij no sile 26.10.2010 10:17 Ziņot! ZZS jau 20 gadus posta valsti,un tagad vēl 4 gadus griezīs,ārdīs,atņemsnabagajiem /lai vairāk paliktu savējiem un vienotajiem muļl``am -resnajiem lāčiem Tagad man skaidrs,kāpēc ,20 gadus zogot,postot,izlaupot valsti kopā ar visiem /ar/i ar JL/ ZZS visu vainu uzgāza uz 1 cilvēku -Kalvīti Pie siles tādas cūkas var palikt tikai tad ,kad ar skaļu kviekšanu aizdzen citus prom .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas