Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

ZZS trešo reizi iesniegusi priekšlikumus, kas apgrūtinātu cīņu pret naudas atmazgātājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aija
A
Augusts Brigmanis IR VECS KOMUNISTU KANGARS, KAS KOPAA AR CITIEM SARKANAA FASISMA PIELUUDZEEJIEM PALIIDZ IZLAUPIIT LATVIJU. NOZIEDZNIEKI MAKSAA UN MAKSAAS , KAMEER DEPUTAATI NEMS PATEICIIBAS......................
pamela
p
Tas jau būtu labākaia variants,ja tikai stipendijām beigas.Sliktākais kopā ar Punduri uz cietuma lažiņas par ņemšanu.Letiņi ir apbrīnojama tauta - kāsa Kremlis 50 gadus,cietām,kamēr pats sajuta nāves smaku.Tagad ciešam no tiem pašiem bijušajiem komunistiem,čekistiem,bet itkā letiņiem.KĀDA VELNA PĒC,ja laukā ir 21,gs.,visi streiko,cīnās,mēs gaidam Balto tēvu,kura Saeimā,valdībā ,Pilī NAV!!!!!Ļaudis,tauta,cilvēki,LATVIEŠI ,ejam ATKAL Krastmalā!TĀ NEVAR DZĪVOT!Es neredzu pat atblāzmu no tautas daļas vēlējumu uzklausīšanas.Kapēc Zatleram 2 MILJONI komfortam,bet pensionāram kukulim maizes PIETRŪKST???Kas pie tā auna brauks,PUGAČIENE??Tauta apmirs,aizbrauks,KO šis tais apartamentos vadīs un valdīs?Saeimai jaunas mašīnas.Vai "vecajām"dibenus spieda sēdekļi??KAS IR MAINĪJIES KOPŠ RESNĀ KRIŠANAS????????
???
?
Nolādētais komunists Brigmanis atkal jāj glābt sava maizestēva Lemberga ādu piedāvājot šos idiotiskos priekšlikumus. Laikam lembis tiešām nobijies ne pa jokam , ka zaudē mēra sajūtu. Vai briest kārtējais referendums?
meroni
m
ZZs ir sava taisnība- nedrīkst Latviju pārvērst par policejisku valsti.Likumiem jābūt precīzi definētiem ,nevis izplūdušiem, lai tos nevarētu katrs piemērot pēc saviem ieskatiem.
Senais
S
Ja Sestdienis ir sieviete, tad sākusies smaga menopauze, ja vīŗietis, nu jūs visi ziniet, kas vīrieti bieži vien padara nervozu. Tiesa ne visiem tā notiek un ne visi tāpēc kļūst tik dramatiski panikas cēlāji un kūdītāji. Tomēr, ja nu gadījumā nav ne viens ne otrs iemesls, un, iespējams Sestdienis ir kaut kāda ļaužu grupa tad gribētos uzzināt kāpēc jārīkojas kardināli(kam un pret ko?) un kas Latvijā tik nedabiski slikti?
ululiņš
u
Stipendiāti šodien raujas melnām mutēm. Laikam boss nobrīdinājis, ka, ja neuzraus trešājā piegājienā, stipendijām beigas.
!
!
...apvienība, kurai par visu ir viedoklis... (apskaidrība par visu parasti iestājas īsi pirms nāves) ... neviens no iepriekšējiem gājieniem mūsu reitingiem nav kaitējis ... (darba vietā "(iz)gājieni") ... nekāda kritika ZZS nebiedējot (tad jau vēlēšanās tieši pa purnu jādod, ja viss pie lampiņas)
Simona
S
Ak, šīs ūdeņaini-skaidrās Brigmaņa kunga acis! Vecais kompartijas funkcionārs zina gan, ko ēdis. Bet tik naivs kā jēriņš!
zoss
z
Zaļās prostitūtas! Ellē jums degt!
Tā ja > Trol
T
Tev taisnība,bet tas nenozīmē ka tā var turpināt mūžīgi,arī topošais likums var noderēt arī citiem koalīcijas tēviem.Dzīve turpinās,var gadīties arī tiesu darbi.
Tā ja > cv
T
Tava vecmāmiņa spriež kā īsts padomju cilvēks.Toreiz arī zaga visi-atkarībā no savām spējam.Plitbirojs dzīvoja labi - bija specveikali un citas priekšrocības.Tauta arī badā nemira - desa reizēm veikalos bija,bija jāizstāv tikai garas rindas.
Troll
T
Vai kāds ir paskaitījis, cik saviem maizes tēviem izdevīgus likumus ir izdabūjuši cauri LC, TP, LPP.? Domāju, pat saskaitīt būs grūti. Bet par to nevins necepas, tad kāpēc zemniekus uzreiz karina pie zvana? Kādu likumu putru pa šiem gadiem Saeimā tik nav savārījis viens pats nikolaja rādītājs Lagzdiņš... Pietkeviča (TP) izmenedžētais azartspēļu likums, - vai tas nebija humors un satīra?
Ansis
A
Tikai suņi un komunisti ar muti maizi pelna !!! ko var gribēt no paklausīgiem suņiem , it sevišķi , ja tos piebaro Maskavas roka.....
cv
c
Kad es aprunājos ar savu vecmāmiņu, kura man neliekas aprobežota un seko informācijai medijos, un viņa man saka 'bet Lembergs taču ir labs, paskaties, kāda ir Ventspils' un 'visi jau zog, bet citi vispār nedalās ar tautu', tad man ir skaidrs, ka nekas šajā valstī nemainīsies. Un Brigmanis varēs turpināt atklāti ņirgāties par saviem vēlētājiem un viņi pirms vēlēšanām saskatījušies pozitīvisma kampaņas jau būs aizmirsuši, ka viņš iepriekšējos četrus gadus nav pat īpaši piedomājis pie saviem tekstiem (kur nu vēl par motivāciju, kam ZZS vispār vajadzīgi šie likuma grozījumi). Gribu redzēt nākamo vēlēšanu rezultātus un tad kaut uz Austrāliju, tikai prom no šī bezgalīgā stulbuma.
Tā tas ir...
T
Nav ko brīnīties.Brigmanis un viņa ministru prezidenta kandidāts demagoģiju apguva PSKP rindās. Komunisti spalvu nometa - tikumu nē.Lētticīgu cilvēku vēl ir daudz,tie tic ja partija saucas ZZS - tātad zemnieku aizstāvji.Vilim taisnība - muļķu zeme.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas