Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

ZZS un Vienotība noraida NA virzītā Levita kandidatūru prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ritdienis
r
Izskatās,ka ""jaunais Prezidents"' nebūs apstiprināts,bet tad ""vecais Prezidents"'tiks lūgts turpināt darbu un saprātīgi vadīt valsti?Loģiski.
Marta
M
Žēl, ka noraida. Es vēlētos redzēt Levitu prezidenta amatā.
ir jājiet Demonstrācijās!
i
Nu lūk! Divas frakcijas, partijas, kuras ir kā sērga pārņēmušas Latvijas ikdienu, attīstību, pilnīgi visu - kā akli, sava Labuma guvēji, Šausmīgās att. Labklājības bremzes, cenšoties pašiem pēc iespējas ilgāk noturēties šajos Apzeltītajos amatos, Turpina savu Posta gājienu! Bet tas ir Pilnīgs Absurds, ka kaut kāda sabiedrības maza daļiņa pēc savas gribas, Lems, Lemj par visu Latvijas iedzīvotāju tagadni, nākotni! Un Mēs tā kā abd., iepīkstēties nedrīsktēdami, gaidam, luņojam, kamēr Mūsu ikdienu, Labklājību (kura nav) velk uz kautkurieni, uz elli, atpalicību, trešā līmeņa republiku. Sovetskuju Latvijskuju Respubļiku! Un visi vecie Soci., tā pati Āboltiņa, vectēvs Brigmanis, maitā visu gaisu! Kā Mēs, Latviešu tauta/Nabagi, esam apjāti! Tas ir Pilnīgs Absurds, ka Pamat iedzīvotāji, Pamatnācija (kura skaita ziņā paliek ar vien mazāk un mazāk!), Latvieši, ka Mēs nevaram paši izvēlēties un Galīgo vārdu teikt Prezidenta izvēlē! Bet kautkāda Zemnieku partija, Āboltiņas partija izlemj, nosaka, aizliedz Mūsu vietā! Ar šo bērziņu, laipno onkuli, mīksto, Mēs esam iesēdušies, iestiguši atpalicībā! Mums nav ar ziepēm kautkur jāielien Krievijai! Jūs vēl nēesat pārliecināti par to, kāda ir krievijas Nabadzības impērijas mērķi? Viņi grib būt Lielvara, Noteicēji, Lēmēji pār visiem kaimiņiem! Viņi noilgojušies karot! lai karo ar muhamediem! bet netraucē dzīvot Baltajai eiropai, Mums tomēr Ziemeļ eiropas apakšai! Jā, bet tākā Latvijas ikdiena, sabiedrība ir gļēva, nespējīga, Mēs nēesam organizēti saorganizēti, lai izteiktu savu Kategorisko Pieprasījumu, Beidzot pēc Normālas (jau gadu simteņiem esošas eiropas zemes, tautas!) attīstīties spējīgas Labklājības! Nenormālākā maksāt nespēja uz visiem stūriem! Visur, kur vien iespējams visi cenšās apšmaukt, tā nabadzībā, Maksāt nespējā slīkstošo Latvijas republiku! Un ieperinājušies Politiķi, Visu bremzē, aizkavē atpalicībā! Un tagad lai varbūt Beidzot radītu Jaunu valdīšanu, Vadīšanu Latvijā - viens no viss reālākajiem, patīkamākajiem, inteliģentākajiem kandidātiem tiem atšūts! Ienaidniekam atšūts! Un tapēc! Vēl un vēl, Tuvākajos gados, kuri var, tie Pametīs Latviju! Glābjoties, meklējot Labklājību Skandināvijā, Vācijā, Austrijā, Sveicē.
Ždanoka
Ž
Ja ZZS rūpētu Latvijas labklājība un drošība,nevis savas partijas bosu alkatīgās intereses, tad viņi piekristu Levita kandidatūrai. Bet mēs zinām, ka partijai, kuras galvgalī atrodas bijusī okupācijas represīvā režīma augsta ranga amatpersona un viņa tagadējais šefs,Krievijas agresīvās politikas piekritējs, citāda nostāja ,attiecībā pret valsts prezidenta kandidatūru nemaz nevar būt. Viņu interesēs ir dabūt prezidentu valstij, kurš klausītu viņu putleriskās politikas lobisma vajadzībām.
Jā...
J
''"Viņš nav ZZS kandidāts. Ar to pietiek. Mums būs savs kandidāts," TV3 ziņām pauda ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.'' ... Vai ar šo Brigmaņa frāzi jāsaprot, ka ZZS atkal nepieļaus cienījama cilvēka nokļūšanu valsts prezidenta amatā? Vai atkal Brigmanis meklēs kādu pēc sava ģīmja un līdzības t.i. kādu sašmucējušos padomju laika KP funkcionāru? Vai mūsu valsts intelģencei nebūtu nekas sakāms...? Ir pēdējais brīdis....
lux -Lembergu par premjeru
l
Kalniete atzina ,ka Aivars Lembergs ir Latvijas labākais politiķis ------------------------------------------------------------------------------------ Tā ir Jūsu interpretācija. Ja runa par vakardienas 1:1, tad Kalniete gan teica, ka par ZZS balsojusi liela daļa vēlētāju, nevis, ka viņš ir labākais. Un tas, ka ir pietiekami daudz to, kuri par šo tipiņnu balso, neko labu par šiem cilvēkiem neliecina. Ar ko nu katrs sevi identificē. Var jau arī ar meli un krāpnieku, kādu, kas vispār nedomā, ko runā, ka tik runā, kā lumpeni grib dzirdēt. Ak viņš ielas Venstpilī ar akmens plāksnēm izlicis. Ja Jums piederētu plākšņu rūpnīca un Jūs būtu pilsētas galva, gan jau darītu tāpat.. Galvenais radīt stāstu par "labo saimnieku" gan jau kāds uzķersies. Gluži tāpat kā Rīgā. To, ka saimnieks Lembergam un Ušakovam ir viens, šaubu nav.
Adatiņa
A
Brigmaņa kungam,Kāpēc ZZS nav izvirzījis prezidenta amata kandidātu Liepājas pilsētas mēru Uldi Sesku,būtu ļoti zinošs un labs prezidents!
DIMAM
D
Vēl Ušakovam vajag ieviest moskovskuju propisku, tas ir rizhskuju propisku. Un tiem kam nebūs propiskas pasē, lai menti ķer kā Ušakova sapņu pilsētā Maskav
Nomierinies,Inta
N
Nu jau Kājiņš uzvedās kā triku meistars cirkā. Uz galda melns cilindrs ar trusīšiem un iluzionists aiz ausīm ceļ ārā vienu zvēriņu pēc otra un met atpakaļ. Pirms tam seko publiska kritika ka viens tāds un otrs šitāds. Vai tad 63- gadīgā Straujuma būs tā Laimes māte, vai teātris aizies līdz Grigulei un Sipeniecei
tātad atkal būs no Ķēķa
t
medvedevu mainam ar putinu un putinu ar medvedevu
wqxa
w
Kāpēc Vienotība neatbalsta Levitu ,tas ir loti labs kandidāts ,ja ievēlēs kādu Putina lelli ,tad Latvijai būs cauri ,pretīgi ver vaļā portālu un tikai sliktas ziņas jālasa par Latviju. Krištopāns ziedojis naudu Sudrabas partijai nu trakāk jau vairs nav kur iet ,viss krievu stilā slepeni balsojumi,Kandidāti neuzstājas ar savu skatījumu uz Latvijas valsti ,,novēlu lai tad krīt ar tā Straujumas valdība ,ja nevar normālu prezidentu izvēlēt!Pretīgi veci komunisti pie varas!
Lembergu par premjeru.
L
Kalniete atzina ,ka Aivars Lembergs ir Latvijas labākais politiķis. Sen teicu ,ka viņš ir ne tikai labākais ,bet arī gudrākais politiķis. Skatos viņu preses konferences ,un ar katru reizi varu teikt ,ka Lembergā ir vērts klausīties,jo viņš patiešām ir gudrs ,un augstu spriest spēju,un tik precīzi noraksturo valdības darbu ,lietas un cilvēkus ,ne tikai Latvijā ,bet arī precīzi pārvalda ārpolitiku. Super politiķis. Viņu tiešam vajadzētu par premjeru ,tad Latvija ātri vien tiktu uz kājam.
vīpsniņš
v
Vai tad kad cilvēki sāk mosties tas nozīmē SC piekritēji , Kāpēc TU tik šauri doma , pēc tavām domām labāk dzīvot šādā nabadzībā un melos tikai lai tu un tev līdzīgie nepadomātu ka ir SC piekritēji , Latvijai būtu jakaunas par tik šauri domājošiem
Galvenais nepadoties.
G
ZZS šoreiz nedrīkst nopūdelēt. Viņiem ir iespēja šoreiz nošaut divus zaķus vienlaicīgi. Iegūt prezidenta un premjera amatu.Vajag tikai gudri kombinēt . Spēles laukums ir atklāts ,šahiste arī ir ,uz priekšu.
uz priekšu,
u
- uz miskasti!
  • 8
  • 9
piedodiet...
p
?????un ka Krievija atbalsta Ukrainas oligarhus, lai pasargātu ukraiņu tautu no Eiropas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas