Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ZZS un Vienotība par amatu kandidātiem vienosies pirms viņu publiskas atbalstīšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nbujk
n
cilvēki-DIEVI 10.03.2011 08:38 Ziņot! Latvijas prezidentu paslaik meklē vienotības +ZZS smirdīgajā mazmājiņā/pat vairs ne zoo/ Ko SARUNĀS Āboltiņdombrovskis AR LEMBERGAUGUSTIņU ,TAS ARī BūS VALSTS PREZIDENTS Latvijā prezidentu izvēlas 4 cilvēki,pārējie 49 deputati var būt brīvi no galvas lauzīšanas par kandidatu augstajā krēslā
Elektriķis
E
... un pēc jaunā LATVenergo tarifa.
Elektriķis
E
Tautas un valsts stabilitāte salīdzināma ar stabilitāti uz elektriskā krēsla, par sēdēšanu uz kura vēl ir jāpiemaksā. :(((((((((((((((((((
Pensionārs
P
Esmu priecīgs!
KOBRA
K
bet šī valdība jau ir tautu piespiedusi aiziet līdz NOPIETNAM DUMPIM ! Un dumpis var novest līdz varas maiņai !!!
kas notiek ,johaidīii!!!!!!!!
k
Arī Vienotība iet pa to pašu ,iepriekšējo ,ceļu!!!!!!!! VISPIRMS VISU SARUNāS /zoo ,vai mazmājiņā, tam vairs nav nozīmes,/galvenais, ATKAL SARUNĀS ,IETIRGOS, NOPIRKS,pa kluso un pasniegs tautai vēl siltu,tikko izceptu, prezidentu ...... Un ,galvenais, šoreiz to prezidentu izvēlēsies tikai pāris cilvēku no 2,4 miljoniem ,un tie galvenie, kas noendelēs prezidentu un pasniegs uz paplātes tautai ,būs lācis ar rudo lapsu un hūte ar komunistuaugustiņu
atkal ZOO sarunāšana
a
vau!-ceris 07.03.2011 19:31 Jāpaplašina demokrātija. To atzīst pat Francijā. Bet mums vienošanas, sarunāšana, tirgošanās pirms kandidāta vārds parādās atklātībā...Ni ko tur mocīties?! Izsludiniet konkursu un pēc tam lai Saeima izvērtē kandidātus! Tā būtu demokrātiski. Bet mums ...sarunāšana, vienošanās... Riebjas tādi teksti!!!!
atkal ZOO sarunāšana
a
vau!-ceris 07.03.2011 19:31 Jāpaplašina demokrātija. To atzīst pat Francijā. Bet mums vienošanas, sarunāšana, tirgošanās pirms kandidāta vārds parādās atklātībā...Ni ko tur mocīties?! Izsludiniet konkursu un pēc tam lai Saeima izvērtē kandidātus! Tā būtu demokrātiski. Bet mums ...sarunāšana, vienošanās... Riebjas tādi teksti!?mnj
atkal ZOO sarunāšana
a
vau!-ceris 07.03.2011 19:31 Jāpaplašina demokrātija. To atzīst pat Francijā. Bet mums vienošanas, sarunāšana, tirgošanās pirms kandidāta vārds parādās atklātībā...Ni ko tur mocīties?! Izsludiniet konkursu un pēc tam lai Saeima izvērtē kandidātus! T,ā būtu demokrātiski. Bet mums ...sarunāšana, vienošanās... Riebjas tādi teksti!
atkal ZOO sarunāšana
a
vau!-ceris 07.03.2011 19:31 Jāpaplašina demokrātija. To atzīst pat Francijā. Bet mums vienošanas, sarunāšana, tirgošanās pirms kandidāta vārds parādās atklātībā...Ni ko tur mocīties?! Izsludiniet konkursu un pēc tam lai Saeima izvērtē kandidātus! Tā būtu demokrātiski. Bet mums ...sarunāšana, vienošanās... Riebjas tādi teksti!?
nost ar sarunāšanu!tautas ve
n
vau!-ceris 07.03.2011 19:31 Jāpaplašina demokrātija. To atzīst pat Francijā. Bet mums vienošanas, sarunāšana, tirgošanās pirms kandidāta vārds parādās atklātībā...Ni ko tur mocīties?! Izsludiniet konkursu un pēc tam lai Saeima izvērtē kandidātus! Tā būtu demokrātiski. Bet mums ...sarunāšana, vienošanās... Riebjas tādi teksti!.!
nost ar sarunāšanu!
n
vau!-ceris 07.03.2011 19:31 Jāpaplašina demokrātija. To atzīst pat Francijā. Bet mums vienošanas, sarunāšana, tirgošanās pirms kandidāta vārds parādās atklātībā...Ni ko tur mocīties?! Izsludiniet konkursu un pēc tam lai Saeima izvērtē kandidātus! Tā būtu demokrātiski. Bet mums ...sarunāšana, vienošanās... Riebjas tādi teksti!.
jaa
j
vau!-ceris 07.03.2011 19:31 Jāpaplašina demokrātija. To atzīst pat Francijā. Bet mums vienošanas, sarunāšana, tirgošanās pirms kandidāta vārds parādās atklātībā...Ni ko tur mocīties?! Izsludiniet konkursu un pēc tam lai Saeima izvērtē kandidātus! Tā būtu demokrātiski. Bet mums ...sarunāšana, vienošanās... Riebjas tādi teksti!
vienotības lētais farss
v
Vispretīgāk ir tad, kad kāda partija pirms vēlēšanām kritizē par kaut ko citas partijas, bet pēc vēlēšanām dara to pašu, turklāt, vēl stulbāk un negausīgāk.
partiju barotnes
p
Vienotība, kā līdz šim, amatos turpinās likt savu partiju valžu, padomju un ētikas komisiju locekļus, bet ZZS ZiemeļRietumkrasta pilsētas Tēva protežē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas