Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Āboltiņa kritizē TB/LNNK un LPP/LC par vienošanās neievērošanu

“Jaunā Laika” (JL) priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa uzskata, ka sarunās par jaunas koalīcijas veidošanu Rīgas Domē situācija ir dīvaina – kaut ar TB/LNNK un LPP/LC parakstīta vienošanās par jaunas koalīcijas veidošanu, realitātē izskatās, ka partneri šo vienošanos neievēro.Šobrīd JL nav redzējis, ka pārējie partneri, kas ir parakstījuši vienošanos, rīkotos atbilstoši tajā noteiktajam, ka vecā koalīcija ir beigusi pastāvēt, teica S.

Āboltiņa intervijā _Latvijas Radio_. “Es uzskatu, ka mēs nevaram runāt par pievienošanos esošajai koalīcijai, ja mēs esam parakstījuši vienošanos, ka vecā koalīcija ir beigusi pastāvēšanu,” viņa uzsver. S. Āboltiņa arī norādīja, ka piecu partiju koalīcijas modelis, kurā būtu pārstāvēta Tautas partija, TB/LNNK, LPP/LC, LSDSP un JL, būtu “diezgan dīvains”, kas liecinātu, ka politiķiem rūp turēties pie saviem amatiem, nevis iedzīvotāju intereses. Intervijā S. Āboltiņa norādīja, ka vienošanās paredz jaunu mēru, bet pašreizējā mēra Jāņa Birka (TB/LNNK) palikšana amatā jārisina sarunu ceļā, bet jebkurā gadījumā jāveido jauna koalīcija. Viņa informēja, ka šodien JL valde lems, vai iesniegt prezidijam savāktos parakstus par neuzticības izteikšanu J. Birkam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIENOŠANĀS

2. jūlija nakts vienošanās teksts starp JL, TB/LNNK un LPP/LC lasāms šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas