Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aicina svinēt Lieldienas Mežaparkā

Svētdien, 4.aprīlī, no plkst. 13 līdz 16 Mežaparkā notiks Lieldienu svinēšana. Šajā dienā tiks aizsākts tautas tradīciju pasākumu cikls "Saulgriežu svētki Mežaparkā".

Mežaparkā varēs piedalīties ģimenes spēlē "Raibo olu taka". Katrs dalībnieks saņems "Mežaparka leģendu" jeb karti, kurā iezīmēti kontrolpunkti. Kontrolpunktos dažādu rotaļu, stafešu un melu sacensību laikā Lieldienu Zaķu ģimene dalīs krāsainas olas. Pasākuma dalībnieki, kas savā īpašumā būs ieguvuši piecas olas, tās varēs ripināt un piedalīties olu kaujās. Katrs var atnest līdzi arī paškrāsotās, stiprās olas.

"Raibo olu taku"  varēs izstaigāt ne tikai kājām, bet arī izbraukt ar divriteni vai skritulējot. Paši mazākie Lieldienu svinētāji olu meklējumos varēs doties ar muzikālo Mežaparka vilcieniņu, kas uzņems arī tos, kam lielu attālu veikšana sagādā grūtības. Ķīšezera krastā Laivu ostā visiem būs iespēja izšūpoties Lielajās svētku šūpolēs, bet par Lieldienu noskaņu rūpēsies svilpavnieku koris un svilpavnieku solisti.

Svētkus rīko pašvaldības SIA "Rīgas meži", "Raibo olu takas" spēli ar 2000 Latvijā audzētām olām atbalsta akciju sabiedrība Balticovo.

Rīgas dome informē, ka Mežaparkā var nokļūt ar sabiedrisko transportu vai ar personīgo auto, kuru būs iespējams novietot autostāvvietā – Lielajā pļavā. Iebraukšana no Viestura prospekta.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas