Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aizdomās par laupīšanu Rīgā aiztur divus jauniešus

Divi jaunieši aizturēti par laupīšanu, abi savu vainu policijai atzinuši.

Par laupīšanu grupā, kas izdarīta 21.septembrī, policija abus jaunekļus aizturējusi otrdien, 5.oktobrī, vēsta Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses sekretārs Toms Sadovskis.

21.septembrī neilgi pirms pusnakts policijas Latgales iecirknī ar iesniegumiem vērsās divi 1991.gadā dzimuši jaunieši. Viņi paziņoja, ka tās pašas dienas vakarā Rīgā, Maskavas ielas tramvaja pieturā, abi aplaupīti.

Divi laupītāji cietušajiem atņēmuši mobilos tālruņus un rokas pulksteņus. Vienam laupītājam bijis pistolei līdzīgs priekšmets, ar kuru uzbrucējs upuriem draudējis.

Policija sāka kriminālprocesu par laupīšanu grupā. Veicot izmeklēšanu, noskaidrotas abu laupītāju personības. Aizdomās par laupīšanu aizturētie ir 1991.gadā dzimuši, agrāk tiesāti jaunieši. Pēc aizturēšanas abi jaunieši izdarītajā noziegumā ir atzinušies, vēsta T.Sadovskis.

Tomēr policijai ir aizdomas, ka viņi varētu būt veikuši arī citas laupīšanas, tāpēc tā lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuri ir cietuši no abu jauniešu noziedzīgajām darbībām, zvanot pa tālruņiem 67086336, 67086330, 67086302 vai 112.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas