Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aiztur franču studentu, kurš pastaigājas, ietinies aprakstītā Latvijas karogā

Kāds franču students 28.maija naktī pa Vecrīgu pastaigājies, ietinies apzīmētā Latvijas valsts karogā, ziņo Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

Plkst. 4.45, patrulējot vecpilsētā, pašvaldības policijas Tūrisma policijas nodaļas darbinieki Mazajā Monētu ielā pamanīja jaunieti, kurš staigāja pa ielu, ietinies Latvijas valsts karogā, kas bija aprakstīts melnas krāsas burtiem.

Kā noskaidroja policijas darbinieki, karogu jaunietis bija iegādājies veikalā, aprakstījis to ar tekstiem vairākās valodās, bet nekādu pārkāpumu un necieņas paušanu pret valsts simbolu savās darbībās nesaskata.

Ar jaunieti veiktas pārrunas par necieņas paušanu valsts simbolam, sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par klajas necieņas izrādīšanu Latvijas valsts karogam, pieņemts paskaidrojums un izņemts bojātais Latvijas valsts karogs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas