Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ameriks sola videonovērošanas kameras Centrāltirgū

Nākamgad _Rīgas Centrāltirgū tiks uzstādīta videonovērošana, kuras mērķis būs palīdzēt cīņā ar nelegālo cigarešu tirgoņiem un citiem likumpārkāpējiem, pirmdienas rītā LTV raidījumā "Rīta panorāma_ solīja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR).

Ameriks atzina, ka Rīgas dome nav darījusi gana daudz, lai Rīgas Centrāltirgus būtu pilsētas vizītkarte, kuru var demonstrēt tūristiem.

Viņš solīja, ka mēneša laikā tiks izstrādāts plāns situācijas uzlabošanai. Paredzēts pievērsties gan nelegālo cigarešu tirgoņiem, gan pārdevējiem, kas krāpjas ar lauksaimniecības produktiem. RD pārstāvji jau esot tikušies ar Zemkopības ministru Jāni Dūklavu (ZZS), lai diskutētu par lauksaimnieku produkcijas jautājumu. 

Aģentūras LETA informācija vēst, ka Rīgas Centrāltirgus pērn nopelnīja 6157 eiro, bet 2014.gadā uzņēmuma peļņa bija 219 768 eiro. Par 3% sarucis apgrozījums - no 7,1 miljona eiro 2014.gadā līdz 6,86 miljoniem pērn.

Rīgas Centrāltirgus dibināts 1930.gada 2.novembrī, bet kā Rīgas pašvaldības akciju sabiedrība darbojas kopš 1995.gada. Rīgas Centrāltirgus pamatkapitāls ir 10 327 036 eiro.

Portāls Diena.lv jau vēstīja par LTV raidījuma Aizliegtais paņēmiens atklājumiem par pseidozemniekiem, kas, apgalvojot, ka augļi un dārzeņi ir audzēti Latvijā, patiesībā par paaugstinātu cenu tirgo no ārzemēm ievestu preci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas