Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Atkal nobrukuši piekaramie griesti - šoreiz Rīgas 19.vidusskolā

Rīgas 19.vidusskolā, kuras gaitenī trešdien no rīta nobruka piekaramie griesti, negadījuma sekas ir novērstas un mācības turpinās ierastajā režīmā, aģentūra LETA uzzināja no Rīgas domes amatpersonām.

Skolu no rīta apsekoja domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs (GKR) un galvenais buvinženieris Leonards Dubkevičs. Burovs informēja, ka skolā mācību process norit kā vienmēr un rīta pusē notikušā negadījuma sekas ir novērstas.

Negadījuma cēlonis bijis lielais nokrišņu daudzums un aizsērējums jumta ūdens novadīšanas sistēmā. Burovs ir uzdevis arī pārējām pilsētas izglītības iestādēm pārbaudīt jumtu ūdens novadīšanas sistēmu gatavību rudens un ziemas apstākļiem.

Kā precizēja Dubkevičš, negadījumā sporta halles ģērbtuvju gaitenī ir nokritušas ar lietus ūdeni samirkušas piekaramo griestu plāksnes. Tās samirka, jo bija radies aizsērējums caurules horizontālajā posmā, kas atrodas telpās, un ūdens tecēja no cauruļu savienojuma vietas. Konstrukcijas un jumta segums nav bojāti. Aizsērējums tiks novērsts un notekūdens sistēmas darbība tiks atjaunota tuvākajā laikā, sacīja Dubkevičs.

Kā ziņots, šorīt Rīgas 19. vidusskolas sporta hallei iebruka piekaramie griesti 22 kvadrātmetru platībā. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā informēja - ūdens uz jumta bija sakrājies, jo sporta hallei bija sabojāta notekūdens novadīšanas sistēma. Negadījumā cilvēki nav cietuši.

Jau vēstīts, ka vēl pavisam nesen - oktobra sākumā - piekaramie griesti iebruka arī Pumpuru vidusskolā Jūrmalā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas