Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Bibliotēkā aicina uz tikšanos ar populāriem cilvēkiem

Ceturtdien puspiecos pēcpusdienā Rīgas Centrālās bibliotēkas (RCB) Bolderājas filiālbibliotēkā uz neformālu tikšanos ar Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieku Jāni Dineviču (LSDSP) aicināti bibliotēkas lasītāji un citi interesenti, informē dome. Tā būs jau otrā tikšanās pasākumu ciklā „Populārs cilvēks bibliotēkā”, kas ik mēnesi notiks kādā no RCB filiālbibliotēkām.

Tikšanās galvenais mērķis ir piedāvāt Rīgas pašvaldības darbiniekiem iespēju reālā dzīvē iepazīties ar kādu no Rīgas domes pakļautības iestādēm. Savukārt RCB apmeklētājiem tā būs iespēja personiski satikt un neformālā vidē aprunāties ar ikdienā praktiski nesastopamu, bet sabiedrībā pazīstamu cilvēku - kādu no Rīgas pašvaldības vadošajiem darbiniekiem, kā arī reizē uzzināt ko jaunu par bibliotēku, teikts domes paziņojumā presei.Pirmā tikšanās ciklā „Populārs cilvēks bibliotēkā” šogad notika aprīļa beigās RCB Bibliotēku nedēļas laikā. Tajā piedalījās Rīgas domes Kultūras departamenta direktore Diāna Čivle, kas viesojās RCB filiālbibliotēkā „Avots”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas