Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Blondīņu asociācijas rīkotā pasākuma dēļ svētdien Rīgā ierobežos satiksmi

Sakarā ar biedrības "Latvijas Blondīņu asociācija" rīkotajiem pasākumiem svētdien, 31. maijā Rīgā tiks ierobežota satiksme.

No plkst.13.10 līdz plkst.14.30 paredzēts pasākuma dalībnieku gājiens pa maršrutu: Esplanāde – Reimersa iela – Pilsētas kanālmalas apstādījumi pie Bastejkalna – Kaļķu iela – 11.novembra krastmala. Tāpēc pilsētas izpilddirektora rīkojumā noteikts, ka svētdien no plkst.7.30 līdz plkst.14.30 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11.Novembra krastmalas labajā pusē, posmā un virzienā no Poļu gātes līdz Bīskapa gātei (Daugavas pusē). Policija nepieciešamības gadījumā var ierobežot vai slēgt satiksmi gājiena norises vietā.

Atstātos transportlīdzekļus policija pārvietos uz tuvāko iespējamo vietu

Tāpat no plkst.14.30 līdz plkst.15.00 paredzēts transportlīdzekļu kolonnas brauciens pa maršrutu: 11.novembra krastmala – 13.Janvāra iela – Krasta iela – tirdzniecības centra "Mols" autostāvvieta. Policija no plkst.13.10 līdz plkst.14.30 nodrošinās pasākuma dalībnieku gājiena pārvietošanos  un no plkst.13.05 līdz plkst.14.30 ierobežos vai slēgs gājēju kustību un transportlīdzekļu satiksmi gājiena maršrutā atbilstoši nepieciešamībai. Tāpat policija regulēs un nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi transportlīdzekļu kolonnas brauciena maršrutā un norādītajā laikā, nodrošinās transportlīdzekļu kolonnas pavadīšanu pa norādīto maršrutu, kā arī gādās par ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību minētajās vietās, maršrutos un laikos.

Pasākumi norisināsies starptautiskā tūrisma, kultūras un labdarības projekta GO BLONDE ietvaros, ko organizē Latvijas Blondīņu asociācija. Ar moto "Padarīsim pasauli gaišāku" tiek uzsākta blondīņu nedēļas nogale no 30.maija līdz 31.maijam. Par labdarības mērķiem savāktajiem līdzekļiem tiks izveidoti bērniem droši, atbilstoši standartiem un speciāli invalīdiem bērnu rotaļu laukumi parkos Rīgā un citur Latvijā.

Starptautiskā blondīņu asociācija, kuras biedrs tagad ir arī Latvija kopš šā gada marta, ir iesniegusi iesniegumu UNESCO par to, lai 31.maiju atzītu par oficiālo blondīņu dienu.

Blondīņu nedēļas nogale turpmāk tiks rīkota Rīgā katru gadu pēdējā maija nedēļā, sola asociācija. Šogad organizatori gājienā plāno apvienot 2000 blondīnes un viņu fanus, noslēdzot to ar "Princešu" balli. Nedēļas nogalē būs visdažādākie pasākumi, kas mijas ar labdarību, daudz pozitīvām emocijām un humoru, kā – Blondīņu parāde, Modes diena, Sporta diena un Blondīņu balle.

Blondīņu balles laikā tiks pasniegtas balvas "Dimanta tauriņš" vairāk kā desmit nominācijās: "Blondīne – līdere", "Blondīne – juriste", "Blondīne - modesdāma", "Blondīne – žurnāliste", "Blondīne – TV zvaigzne", "Blondīne – oficiante" utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas