Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

CSDD: Tele2 reklāmas satiksmi netraucē

Sākoties jaunajam mācību gadam, _Tele2 _sāka kārtējo reklāmas akciju – Rīgas ielās sāka klejot supervaroņu tērpos ģērbti cilvēki ar plakātiem, kuros lasāms aicinājums autovadītājiem būt uzmanīgiem. Kaut arī šī akcija ar Ceļu satiksmes drošības direkciju (CSDD) neesot saskaņota, iestāde neuzskata, ka tā varētu radīt draudus satiksmei.

Diena.lv novēroja, ka daži akcijas dalībnieki savus plakātus turēja bīstami tuvu ceļa braucamajai daļai, tādējādi, iespējams, novēršot autovadītāju uzmanību no braukšanas. Tomēr CSDD pārstāvji šīs bažas noraidīja: “Reklāmas teksts, ja tas ir “Samaziniet braukšanas ātrumu!”, atbilst arī CSDD aicinājumiem autovadītājiem būt uzmanīgākiem septembra sākumā. Esot pie auto stūres, autovadītājiem ir jāseko līdzi tam, kas notiek gan priekšā, gan aizmugurē, gan ceļa malā. Ja reklāmā redzamais aicinājums ir īss, tas viņu neiztraucē.”

“Ja vadītājs uz ceļa nodarbojas tikai ar auto vadīšanu, nevis raksta īsziņu, runā pa telefonu vai dara vēl ko citu, mūsuprāt, reklāma nenovērš viņa uzmanību no ceļu satiksmes. Mums nav nekādu iebildumu pret reklāmām, kas ir ceļu malās, ja tās ir saskaņotas ar pašvaldību,” uzsvēra CSDD sabiedrisko attiecību speciālisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas