Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
13. martā tirdzniecības centra Jugla sporta klubā, aizdegoties saunai, izcēlās ugunsgrēks, kā rezultātā aizdegās centra jumts

Darbu atsācis martā ugunsgrēkā cietušais tirdzniecības centrs Jugla

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma darbu ir atsācis tirdzniecības centrs Jugla, kurā 13. martā bija izcēlies ugunsgrēks. Šobrīd apmeklētājiem ir atvērts tirdzniecības centra otrais stāvs, kā arī pirmajā stāvā darbu ir uzsākušas atsevišķas tirdzniecības vietas, portālu Diena.lv informēja centru pārvaldošā uzņēmuma SIA RCH Management pārstāvis Raimonds Kairovs.

Šobrīd centrā Jugla darbojas: makšķerēšanas piederumu veikals Salmo, Optimus mēbeles, ALK Outlet dzērieni&vīni,  solāriju studija LuxTan, Veterinārā A aptieka, Farma Balt aptieka, Latvijā ražotu gaļas produktu veikals Lauku bauda, kā arī apmeklētājiem ir pieejami Omniva pakomāti, PostService, DPD paku bode un Swedbank, DNB, SEB, Nordea bankomāti. Drīzumā savu darbību atsāks arī picērija Pica Lulū un Datoru ātrā palīdzība.

"Tāpat kā iepriekš, centra pirmajā stāvā galvenā pārtikas un ikdienas preču tirdzniecības vieta būs Rimi lielveikals. Pēc veikala rekonstrukcijas Rimi plānots atvērt šā gada rudenī," portālam atklāja Kairovs.

Kairovs norāda, ka visi ugunsgrēkā radušies bojājumi un ēkas nepilnības ir novērstas, un Būvniecības valsts kontroles birojs (BVKB) ir devis savu atzinumu tirdzniecības platību nodošanai ekspluatācijā.

Kā atzīmē Kairovs, pēc ugunsgrēka ēkā tika veikta tās nesošo konstrukciju detalizēta tehniskā izpēte un rūpīgi izvērtēta ēkas ekspluatācijas drošība. Veicot jumta konstrukciju, sienu nesošu konstrukciju un inženierkomunikāciju atjaunošanu un rekonstrukciju, tika novērstas ugunsgrēka radītās sekas atbilstoši visiem BVKB norādījumiem.

Jau vēstīts, ka 13. martā tirdzniecības centra Jugla sporta klubā, aizdegoties saunai, izcēlās ugunsgrēks, kā rezultātā aizdegās centra jumts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas