Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Evanģēliste: Mežaparkā Līgo vakarā netiks dzīti nekādi ļaunie gari

Biedrības Atver acis - patiesība par okultismu rīkotajam slavēšanas un pielūgsmes dievkalpojumam Mežaparkā 23. jūnijā nav nekāda sakara ar ļauno garu izdzīšanu un Jaunās paaudzes pārstāvi Alekseju Ļedjajevu, tā portālam Diena.lv atzina biedrības pārstāve Eva Ālerte.Kā ziņoja aģentūra LETA, Līgo vakarā, 23.

jūnijā, reliģiskā organizācija Jaunā paaudze Mežaparka estrādē no plkst.16 līdz 21 rīkos lūgšanu pasākumu Atver acis - patiesība par okultismu, kura laikā aptuveni 150 cilvēku aizlūgs "par senču okultajiem grēkiem un lūgs par Latvijas tautas atbrīvošanu no ļaunajiem gariem". "Lūgums apstādināt šo maldu informāciju,kas neatbilst patiesībai. Biedrības Atver acis rīkotajam slavēšanas un pielūgsmes dievkalpojumam nav nekāda sakara ar ,"ļauno garu izdzīšanu un Ļedjajevu". Sūdzība ir pacelta juridiskā līmenī Tiesībsarga birojā," portālam Diena.lv rakstīja pasākuma organizatore Eva ĀlerePasākums Mežaparkā esot domāts kristīgai sabiedrības daļai, kura vēlas "alternatīvu šajā vakarā, bez alkohola un pasaulīgām dziesmām". Tāpēc šī pasākuma statuss ir reliģiska ceremonija, norādīja E.Ālere.

Pasākums Rīgas domē pieteikts kā Slavēšanas un pielūgšanas dievkalpojums veltīts garīgai un morālai atdzimšanai Latvijā. Pasākumu organizē biedrība Atver acis.

"Plānots, ka pasākumā piedalīsies 500 cilvēki. Pasākuma dalībnieki ir mūziķi Aivars Osis, Aigars Ābelītis, dziedātāja no grupas Jūras akmentiņi. Tas ir starpkonfesionāls kristīgs pasākums, neuzsverot konfesionālo piederību un tautību. Kā runātāji uzstāsies mācītāji Sadovskis Jānis, Andris Gerdens, Judīte Briede, Eva Ālere, Inta Feldmane un citi," portālam Diena.lv atzina E.Ālere.

Kā rakstīts biedrības mājas lapā "Atver acis - patiesība par okultismu ir kalpošana, kas tika aizsākta 2006. gadā un šobrīd notiek visā Latvijā ar dažādiem dievkalpojumiem, semināriem, individuālām aizlūgšanām un atbrīvošanas kalpošanām. Īpašos evaņģelizācijas dievkalpojumos Atver acis – patiesība par okultismu Aizputē, Cēsīs, Kuldīgā, Ventspilī, Skrundā, Bauskā, Ludzā, Siguldā u.c. Latvijas pilsētās simtiem cilvēku pieņēmuši Jēzu par savu Glābēju, izsūdzējuši savus un senču okultos grēkus, saņēmuši dziedināšanu un atbrīvošanu no ļaunajiem gariem.

Pēc iknedēļas radio pārraidēm, dievkalpojumiem klātienē un video cilvēki no dažādiem Latvijas reģioniem, dažādām konfesijām un draudzēm, arī no vairākām ieslodzījumu vietām raksta atsauksmes un lūdz palīdzēt.".

LETA jau ziņoja, ka pirms dažiem gadiem, "cīnoties ar pagānismu", dienu pirms Līgo vakara sektas Jaunā paaudze pasākumā dedzinātas grāmatas, to starpā bērnu grāmatas un patriotisku latviešu dziesmu izlase. Sārtā nokļuvusi arī Rīgas domes deputāta Jāņa Mārtiņa Zandberga (V) veidotā dziesmu grāmata. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas