Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Festivāla Positivus laikā Lucavsalā ieviesīs satiksmes ierobežojumus

Nedēļas nogalē, no 14. līdz 15. jūlijam, Rīgā norisināsies festivāls Positivus. Jau no trešdienas, 12. jūlija, uz festivāla norises laiku Lucavsalā ieviesīs satiksmes ierobežojumus. Mazdārziņu nomniekiem izsniegs iebraukšanas caurlaides.

No ceturtdienas, 13. jūlija, plkst. 17.00 līdz svētdienas, 16. jūlija, plkst. 3.00 slēgs transportlīdzekļu satiksmi Lucavsalas ielā un Laivu ielas (Lucavsalā) posmā aiz tirdzniecības centra “K Senukai” transportlīdzekļu stāvlaukuma.

Tāpat norādītajā laika periodā slēgs ceļu uz mazdārziņu teritoriju pretī tirdzniecības centra “K Senukai” transportlīdzekļu stāvlaukumam.

No trešdienas, 12. jūlija, plkst. 9.00 līdz pirmdienas, 17. jūlija, plkst. 17.00 slēgs transportlīdzekļu piekļūšanu Lucavsalas laivu piestātnei. Minētajā laika periodā arī aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu Lucavsalas publiskajā autostāvvietā.

No ceturtdienas, 13. jūlija, plkst. 17.00 līdz svētdienas, 16. jūlija, plkst. 3.30 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu liegs Lucavsalas ielas posmā no Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa līdz Laivu ielai.

Valsts policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju nepieciešamības gadījumā ierobežos, regulēs vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi, izņemot sabiedrisko transportu, pasākuma norises vietā un tai piegulošajās ielās, (t.sk. uz Salu tilta, Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī un nobrauktuvēs uz Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apli).

Lucavsalas mazdārziņu nomnieki varēs piekļūt lietošanā esošiem zemesgabaliem ar autotransportu, saņemot caurlaidi Rīgas pilsētas Apkaimju iedzīvotāju centra Klientu apkalpošanas punktā Eduarda Smiļģa ielā 46. Jautājumu gadījumā par caurlaižu saņemšanu sazināties pa tel. 26157691 (darba laikā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas