Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Investējot vienu miljonu eiro, Rīgas ostā attīsta kuģu remonta pakalpojumus lielajiem kravas kuģiem

Investējot vairāk nekā vienu miljonu eiro, uzņēmums SIA Netaman Ships Service Rīgas ostā attīsta kuģu remonta pakalpojumus lielajiem kravas kuģiem, aģentūru LETA informēja Rīgas brīvostas pārvaldes pārstāve Liene Ozola.

Viņa pavēstīja, ka uzņēmums "Netaman Ships Service" divos dokos Vecmīlgrāvī šodien spēj sniegt remonta pakalpojumus līdz 140 metrus gariem un 20 metrus platiem vidēja izmēra kuģiem, savukārt vēsturiskajā Rīgas kuģubūvētavas teritorijā darbu sākušais SIA "Netaman Shipyard Riga" divos dokos nodrošina remonta pakalpojumus līdz pat 200 metrus gariem un 30 metrus platiem lielajiem kuģiem. Plānots, ka pēc pilnas darbības jaudas sasniegšanas "Netaman" grupas uzņēmumi Rīgas ostā varēs pieņemt uz remontu līdz pat 80 kuģiem gadā.

Kā norāda Ozola, uzņēmuma "Netaman Ships Service" attīstībā četru gadu laikā ir ieguldīts jau vairāk nekā viens miljons eiro un apjomīgi ieguldījumi tiek plānoti arī "Netaman Shipyard Riga" attīstībā.

Rīgas ostas kuģu remonta segmentā "Netaman" grupa strādā kopš 2018.gada. Pēc pagājušā gada datiem Rīgas ostā uz remontu ienāca kopā 88 kuģi un vairāk nekā puse no tiem remontēti "Netaman" uzņēmumos, informē kompānija.

"Netaman" grupa dibināta 2004.gadā Igaunijā un pašreiz kuģu remontu veic vairāki tās uzņēmumi Rīgas un Tallinas ostās. Vienlaikus Rīgā darbojas arī "Netaman" grupas uzņēmumi "Netaman Safety", kas nodarbojas ar kuģu drošības iekārtu remontu un apkalpošanu, "Netaman Supply", kas iepērk detaļas un materiālus kuģu remontam, kā arī "Mangali Agency", kas sniedz aģentēšanas pakalpojumu kuģiem, kas ienāk uz remontu Rīgas ostā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Netaman Ships Service" apgrozījums pērn bija 20,229 miljoni eiro, bet peļņa - 3,270 miljoni eiro.

Uzņēmums "Netaman Ships Service" dibināts 2019.gadā, un tā pamatkapitāls ir 3000 eiro. Kompānija pilnībā pieder Igaunijas uzņēmumam "Progressum".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas