Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Galvaspilsētā uzlabota satiksme vairākos ielu krustojumos

Lai uzlabotu satiksmes drošību, Rīgas domes Satiksmes departaments ir veicis būtiskas satiksmes organizācijas izmaiņas vairākos ielu krustojumos, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Satiksmes departamenta speciālisti, izvērtējot satiksmes organizāciju, veicot satiksmes plūsmas skaitīšanu un analizējot ceļu satiksmes negadījumus lēma veikt nepieciešamos satiksmes uzlabojumus - Vietalvas un Vestienas, Vīlandes un Elizabetes, kā arī Meža un Eduarda Smiļģa ielu krustojumos.

Turpmāk no Braslas ielas puses uz Slāvu satiksmes mezglu var braukt tikai pa vienu braukšanas joslu, savukārt labo malējo joslu autovadītāji var izmantot, lai veiktu manevru uz Vietalvas ielu un Vestienas ielu. Savukārt Vestienas ielas posms ir pārveidots par divvirzienu ielu, lai autovadītāji varētu nokļūt ielu pieguļošajām teritorijām virzienā no Pildas ielas.

Saņemot transportlīdzekļu vadītāju sūdzības par grūti izbraucamo Meža un Eduarda Smiļģa ielu krustojumu, Satiksmes departaments ar satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu palīdzību šo krustojumu ir pārveidojis par T-veida. Tāpat ir noteicis aizliegumu apstāties un stāvēt šajā krustojumā, izņemot speciāli ierīkotajā autostāvvietā pie Svētās Trijādības baznīcas uz laiku līdz vienai stundai.

Lai uzlabotu redzamību veicot kreiso pagriezienu no Vīlandes ielas uz Elizabetes ielu, Satiksmes departamenta speciālisti lēma uzstādīt krustojumā satiksmes spoguli.

Ieviešot šādas satiksmes organizācijas izmaiņas, Satiksmes departamenta speciālisti cer, ka tiks novērstas avārijas situācijas, kas nereti gadās autovadītājiem neievērojot ceļu satiksmes noteikumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas