Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Gateru Rīgas pilsētbūvnieka valdes priekšsēdētāja amatā nomaina Požarnovs

Pašvaldības SIA Rīgas pilsētbūvnieks valdes priekšsēdētājs Ivars Gaters uzņēmuma akcionāram paziņojis par amata atstāšanu, tāpēc piektdien uzņēmuma akcionāru sapulcē pieņemts lēmums iecelt jaunu valdes locekli, informē Rīgas dome.

I. Gaters valdes priekšsēdētāja amat atstāj, jo pāriet strādāt privātajā sektorā, kļūstot par liela celtniecības uzņēmuma vadītāju.

Ņemot vērā SIA Rīgas pilsētbūvnieks realizēto projektu nozīmību Rīgā un nepieciešamību nodrošināt uzņēmuma darbības nepārtrauktību, operatīvi tika izskatītas vairākas vakantā valdes locekļa kandidatūras. Būtisks priekšnoteikums kandidātu izvēlē bija zināšanas par valsts un pašvaldības pārvaldi, darbs pie lielu (nacionāla mēroga) projektu vadības un spēja nekavējoties profesionāli pārņemt uzņēmuma vadību. Par piemērotāko kandidātu tika atzīts bijušais vairāku valdību ministrs, kas bijis arī Saeimas un Rīgas domes deputāts, valsts uzņēmumu valdes loceklis, ilggadējs partijas Tēvzemei un Brīvībai/LNNK biedrs Andrejs Požarnovs. Viņš pildīs arī SIA Rīgas pilsētbūvnieks valdes priekšsēdētāja amata pienākumus.

SIA Rīgas pilsētbūvnieks ir Rīga pašvaldības kapitālsabiedrība, kas nodarbojas ar pilsētas dzīvojamā fonda attīstību, mājokļu un citu nekustamā īpašuma objektu būvniecību un atjaunošanu. Uzņēmums veic pasūtītāja, projektu vadības un būvuzraudzības funkcijas daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, sociālo dzīvojamo māju un citu objektu renovācijas, rekonstrukcijas un celtniecības gaitā, kā arī nodarbojas ar ēku apsaimniekošanu. Sabiedrība ir dalībniece vairākos starptautiskos projektos par daudzdzīvokļu dzīvojamo namu energoefektivitātes paaugstināšanu un jaunu tehnoloģiju ieviešanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas