Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Glābēji Rīgā visu nakti dzēsuši angārā lielā platībā aizdegušos kokvilnu

Piektdien vēlu vakarā kādā angārā Rīgā, Tvaika ielā aizdegusies kokvilna 250 kvadrātmetru platībā, kuras dzēšanā tika iesaistīti 40 ugunsdzēsēji, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar plkst.22.25 saņemta informācija, ka angārā Tvaika ielā nostrādājusi automātiskā ugunsaizsardzības sistēma. Notikuma vietā konstatēts, ka telpā ir stiprs piedūmojums, ko izraisījusi aizdegusies kokvilna lielā apmērā. Tādēļ tika izsludināts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Ugunsnelaimes likvidēšanā tika iesaistīti 40 ugunsdzēsēji un 10 specializētās tehnikas vienības.

Plkst.0.34 ugunsgrēku izdevies lokalizēt, bet dzēšanas darbi turpinās arī sestdienas rītā - kokvilna tiek laistīta ar ūdeni, lai novērstu jaunu aizdegšanos.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 16 ugunsgrēki. Sešas ugunsnelaimes notikušas Rīgā, divas - citās pilsētās, bet vēl astoņas - novados. Cilvēki cietuši vai bojā gājuši ugunsgrēkos nav.

Kopumā VUGD piektdien saņēmis 38 izsaukumus, no tiem 18 gadījumos sniegta dažāda veida palīdzība, bet vēl četras reizes bijuši maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas