Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ierobežos satiksmi vairākās Rīgas ielās un 11.novembra krastmalā

Saistībā ar Jaunā gada sagaidīšanas svinībām no šodienas plkst.22 līdz 1.janvāra plkst.15 vairākās vietās Rīgā, tostarp 11.novembra krastmalā, būs noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Satiksme būs slēgta 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, Poļu gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai.

Tāpat ierobežojumi būs spēkā 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā - no Jaunielas līdz Bīskapa gātei un Poļu gātei, un Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

No šodienas plkst.8 līdz 1.janvāra plkst.7 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme arī uz AB dambja. Tostarp no plkst.20 līdz 1.janvāra plkst.15 tiks aizliegts apstāties un stāvēt arī 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Jaunielu un Poļu gāti) un Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

No šodienas plkst.22 līdz 1.janvāra plkst.15 Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai tiks organizēta divvirzienu satiksme.

Rīt, 31.decembrī, no plkst.23.30 līdz 1.janvāra plkst.00.20 nepieciešamības gadījumā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Kuģu ielā, Trijādības ielas posmā no Kuģu ielas līdz Staraja Rusas ielai, nobrauktuvē no Akmens tilta uz Kuģu ielu, kā arī Mūkusalas ielā zem Akmens tilta un uz Akmens tilta.

Pasākuma norises teritorijā laikā no 31.decembra plkst.21 līdz 1.janvāra plkst.3 aizliegts veikt video un foto fiksāciju, izmantojot radiovadāmos bezpilota lidaparātus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas