Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Iespējams, Lexus un BMW šoferu konflikta dēļ Maskavas ielā smaga avārija

Iespējams, konflikta dēļ Rīgā, Maskavas ielā, piektdienas pēcpusdienā notikusi smaga autoavārija, kurā smagas traumas guvuši trīs cilvēki. 

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis informē, ka ap plkst.14 Maskavas ielā 256 pie veikala "Globuss" notika sadursme starp automašīnām BMW un "Lexus". 

Abi  auto slīdot aizķēruši automašīnu "Volkswagen Passat", un viens no spēkratiem beigās ietriecās kokā. Sadursme bijusi tik spēcīga, ka koks nogāzies. BMW un "Lexus" vadītāji smagā stāvoklī hospitalizēti. Arī "Lexus" pasažieris ir smagā stāvoklī. 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inese Veisa stāsta, ka vienu cietušo pirms ugunsdzēsēju ierašanās no sadauzītā spēkrata izcēluši mediķi, taču divus cietušos no lūžņiem atbrīvoja tikai ar hidrauliskajiem instrumentiem. 

Iespējamais avārijas iemesls ir tāds, ka braukšanas laikā starp BMW un "Lexus" radies konflikts, kura laikā, iespējams, notikusi neapdomīga braukšana, norādīja Sadovskis un piebilda, ka īstie avārijas iemesli vēl tiks noskaidroti. 

Ņemot vērā ziemas laikapstākļus, policija aicina autovadītājus ievērot satiksmes noteikumus un izvēlēties atbilstošu braukšanas ātrumu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas