Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Izsolīs pašvaldībai piederošu neapbūvētu zemesgabalu nomas tiesības

Nākamnedēļ, 30.aprīlī, notiks pirmā pašavaldībai piederošu neapbūvētu zemesgabalu nomas tiesību izsole, informē Rīgas domes preses centrs.

Tas jādara tāpēc, ka tagad ir mainīta Rīgas pašvaldībai piederošu neapbūvētu zemesgabalu iznomāšanas kārtība. Saskaņā ar Rīgas domē apstiprināto instrukciju, turpmāk Rīgas pilsētas pašvaldībai piederoši vai piekrītoši zemesgabali tiks iznomāti, organizējot nomas tiesību izsoles.

Nākamnedēļ Rīgas domes Īpašuma departamentā izsolē tiks piedāvāts iegūt nomas tiesības uz neapbūvētu zemesgabalu Rīgā, Kuldīgas ielā 60 (kadastra Nr.01000600175) 398 kvadrātmetru platībā. Zemesgabala sākotnējais nomas maksas apmērs ar izsoles soli 20 latu noteikts 115 latu gadā.

Iepazīties ar izsoles noteikumiem un iesniegt pieteikumu dalībai izsolē līdz 22.aprīlim var Rīgas domes Īpašuma departamentā.

No otrdienas sākusies pieteikšanās arī neapbūvēta zemesgabala Brīvības gatvē (kadastra Nr.01001272084) nomas tiesību iegūšanai. Netālu aiz Juglas tilta esošā zemesgabala sākotnējais nomas maksas apmērs noteikts 545 lati gadā.

Informācija par neapbūvētu zemesgabalu izsolēm pieejama Rīgas domē, Rātslaukumā 1, pie ziņojuma dēļa, papildus tā publicēta arī Rīgas pilsētas pašvaldības interneta portālā www.riga.lv  un Rīgas domes Īpašuma departamenta interneta mājas lapā www.rdid.lv .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas