Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Jaunieši Rīgas ielās meklēs lielāko Nila bedri

Jauniešu kustības Vienoti Rīgai - Latvijai biedri nolēmuši meklēt lielāko bedri Rīgā, ko vēlāk dāvinās pilsētas mēram Nilam Ušakovam. 

"Situācija uz Rīgas ielām ir šausminoša – skaties, kur gribi, priekšā bedre, kas apdraud kājāmgājējus, velo, moto un autobraucējus, kā arī  viņu spēkratus. Tikmēr Rīgas domes saimnieki saka, ka situācija ir apmierinoša. Vai mēs pārvietojamies pa vienām un tām pašām ielām? Lai domniekiem atvērtu acis un pievērstu uzmanību faktiskajam ielu stāvoklim, jauniešu kustība „Vienoti Rīgai – Latvijai” ir izveidojusi speciālu mājas lapu www.nilabedre.lv", teikts medijiem izplatītajā paziņojumā.

Lielāko Rīgas bedri dāvinās Nilam Ušakovam

Mājas lapas mērķis ir vienkopus apkopot informāciju par patieso situāciju Rīgas ielās, tāpēc ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis ir aicināts iesaistīties akcijā, interneta vietnei www.nilabedre.lv iesūtot savas bildes vai video ar pilsētas sliktajiem ceļiem un bīstamajām bedrēm. Akcijas ietvaros lielāko, iedzīvotāju iesūtīto bedres fotogrāfiju paredzēts simboliski uzdāvināt pašreizējam Rīgas domes priekšsēdētājam Nilam Ušakovam.

Akcijas organizētāji uzskata, ka pretēji Rīgas domes amatpersonu teiktajam, pilsētas ielu un ceļu stāvoklis ir dramatisks. Turklāt situācija saasinās līdz ar pavasara tuvošanos un straujāku sniega kušanu uz ielām.

Informē Edgars Bušmanis, kustības „Vienoti Rīgai – Latvijai” pārstāvis un akcijas idejas autors: „Aicinām rīdziniekus ar mājas lapas nilabedre.lv palīdzību informēt un brīdināt līdzcilvēkus par tiem Rīgas ielu posmiem, kuros nekvalitatīvais ceļu segums un bedres apgrūtina satiksmes plūsmu vai veido bīstamas avārijas situācijas. Zinot sliktos ceļa posmus Rīgā, iedzīvotājiem, kuri pārvietojas ar personīgo automašīnu vai velosipēdu, būs iespēja laikus izvēlēties citu braukšanas maršrutu un izvairīties no bedrēm.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas