Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Juglā notikusi nežēlīga dubultslepkavība; policija noliedz maniaka uzdarbošanos

Oktobra beigās meža masīvā pie Mārkalnes ielas Rīgas Juglas rajonā atrasti divu cilvēku, iespējams bezpajmutnieku, līķi ar daudzskaitlīgām grieztām brūcēm. Vīrietis bijis 42 gadus vecs, bet sievietes identitāti vēl nav izdevies noskaidrot.

Kaut gan pēc atraduma Juglas rajonā izplatījušās baumas, ka uzdarbojas slepkava maniaks, šīm baumām neesot nekāda pamata, Diena.lv pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Kaut gan līķi atrasti netālu no ezera, nav konstatētas nekādas pazīmes, ka kāds būtu centies tos noslēpt, nogremdējot ūdenī. Arī baumas, ka līķiem būtu bijušas nogrieztas galvas neesot pamatotas. “Viņiem ir durtas un grieztas brūces uz ķermeņiem,” skaidroja T.Sadovskis.

Policija jau nopratinājusi vairākus cilvēkuss, un pašlaik tiek pieļauta versija, ka noziegumu, iespējams, konflikta laikā pastrādājuši bezpajumtnieki alkohola reibumā. Policija vēl neapstiprina, vai lietā jau ir kāds aizdomās turētais.

Baumas, kuras bija izplatījušās Juglas iedzīvotāju vidū, ka Juglas teritorijā uzdarbojas sērijveida slepkava, kurš izvaro un nogalina sievietes, un kuram par upuri krituši jau gandrīz 10 cilvēki, policija noliedz. “No 28 slepkavībām, kuras šogad pastrādātas Rīgā un Rīgas reģionā, jau atklātas 25, līdz ar to nav iemesla meklēt slepkavību sēriju,” skaidroja T.Sadovskis.

Kaut gan statistika par biežākajiem slepkavību motīviem nav pieejama, pārsvarā tās notiek alkohola lietošanas laikā un pārsvarā tajās iesaistīti bezpajumtnieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas