Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Konkursā Labā zvaigzne Rīgai 2012 par atbalstošāko NVO nosaukta Dzīvības koks

Devītajā konkursā "Labā zvaigzne Rīgā 2012" par atbalstošāko nevalstisko organizāciju atzīta onkoloģisko pacientu un viņu tuvinieku atbalsta biedrība "Dzīvības koks", informē Rīgas dome.

Atzinības rakstu šajā nominācijā saņēma "Krīzes grūtniecības centrs" par morālo un materiālo atbalstu grūtībās nonākušajām sievietēm un ģimenēm 2012.gadā.

Kategorijā "Sirds cilvēks" uzvarēja Betlēmes žēlsirdības mājas pārstāve Dana Valija Anskaite par labestību un pacietību, glābjot cilvēkus no atkarībām. Atzinības rakstus šajā nominācijā saņēma Jeļena Tonova par entuziasmu un nesavtīgumu, īstenojot labdarības akcijas un realizējot sociālos projektus 2012.gadā, un Jekaterina Puriņa par iedvesmu un atbalstu bez darba palikušajiem cilvēkiem 2012.gadā.

Kategorijā "Senioru labdaris" laurus plūca Ilze Trumpe par vairāk nekā desmit gadu rūpēm par senioriem, padarot to dzīvi aizraujošāku un jēgpilnu. Kategorijā "Atbalsts bērniem" uzvarēja Bērnu paliātīvās aprūpes biedrības pārstāve Anda Jansone. Kategorijā "Palīgs cilvēkiem ar īpašām vajadzībām" uzvarēja hroniski slimo bērnu biedrība "Sūrābele" pārstāve Mudīte Paegle.

Kategorijā "Uzņēmums - atbalsta piemērs" uzvarēja "Rīgas Elektromašinbūves rūpnīca", bet atzinības rakstus šajā nominācijā ieguva tirdzniecības centrs "Origo" par nesavtīgu atbalstu dažādu sociālu projektu realizēšanā 2012.gadā un SIA "Electrolux Latvia Ltd." par materiālo atbalstu Rīgas audžuģimenēm un aizbildņiem 2012.gadā.

Kategorijā "Labākais kaimiņš" uzvarēja Maira Balule par slimās kaimiņienes kopšanu, kategorijā "Vides pilnveidotājs" Kristaps Celms par laika, enerģijas un līdzekļu ieguldījumu pirmās klasiskā velokrosa trases Latvijā izveidošanā, bet kategorijā "Cilvēks - pilsētas dzīvnieku draugs" laurus plūca Gita Grantiņa par palīdzību, ārstēšanu, aprūpi bezsaimnieka kaķiem.

Šodien Mazajā ģildē notika devītā konkursa "Labā zvaigzne Rīgā 2012" apbalvošanas ceremonija, kurā tika apbalvoti cilvēki un organizācijas, kas brīvprātīgi ārpus saviem darba pienākumiem ar darbiem vai vārdiem palīdzējuši līdzcilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas