Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lielveikali jau tirgo biļetes sabiedriskajam transportam

Tramvaja un trolejbusu vienreizējās biļetes iepriekšējās nedēļas sākumā sāka pārdot abi lielākie mazumtirdzniecības veikalu tīkli — Rimi ar tam piederošu zemo cenu veikalu tīklu Supernetto un Maxima. Tādējādi ar 92 jaunām tirdzniecības vietām, kurās šīs biļetes nopērkamas, ar uzviju kompensēts tirdzniecības tīkla Plus Punkts lēmums ar šo nedēļu pārtraukt pārdot biļetes, kā dēļ tirdzniecības vietu skaits, kurās tās nopērkamas, Rīga samazinājās par 52.

Biļetes pieejamas visos 56 Maxima un 36 Rimi un Supernetto veikalos Rīgā. Tā pat kā līdz šim tās varēs nopirkt vairāk nekā 200 mazumitrdzniecības vietās — Narvesen un Preses apvienības kioskos un Rīgas satiksmes (RS) kasēs un sabiedriskā transporta galapunktos.

Par to, ka veikalā var iegādāties sabiedriskā transporta biļetes, informē uzlīme pie kases. Atšķirībā no citiem biļešu izplatītājiem, kuri piedāvā pircējam pašam izvēlēties pērkamo biļešu skaitu, lielveikali tirgo biļešu komplektus pa pieci katrā, piedāvājot gan standarta biļetes par 40 santīmiem, gan biļetes par puscenu atlaižu grupām. Tirgotāji nevēlējās atklāt, kādu daļu tie paturēs sev.

Diena jau rakstīja, ka tirdzniecības tīkls Plus Punkts, kuru neapmierina RS izraudzītā ekskluzīvā biļešu izplatītāja Preses serviss piedāvātie sadarbības nosacījumi, pārtraucis tirgot biļetes un vērsies RS ar lūgumu sadarboties tieši, proti, bez starpnieka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas