Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Maijā Vecrīgā un Rīgas parkos patrulēs Jātnieku policija

Maija vidū Rīgā varētu sākt patrulēt jātnieku policija. Šādu ieceri šodien atbalstījuši Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas deputāti.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde iecerējusi atjaunot Jātnieku policijas patrulēšanu Vecpilsētā un Rīgas parkos, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Paredzams izveidot maršrutus ar laika grafikiem patrulēšanai Rīgas pilsētas centrā, parkos, Vecrīgā un Rīgas pludmalēs. Jātnieku patruļas būs labi pamanāmas, kas ne tikai palielinās drošību, bet, kā atzīmēja komitejas deputāti, izraisīs pozitīvas emocijas Rīgas iedzīvotājos un pilsētas viesos, īpaši bērnos, kā arī cels prestižu un atpazīstamību kā policijai, tā pilsētai kopumā.

«Vecrīgā un pilsētas publiskajās atpūtas vietās iedzīvotājiem un Rīgas viesiem būs daudz patīkamāk redzēt smaidīgu policistu uz zirga, nevis policijas patruļmašīnu ar ieslēgtām bākugunīm,» sacīja komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais (LPP/LC).

Patlaban policijas rīcībā ir seši zirgi, kas ir īpaši apmācīti nebaidīties no pilsētas trokšņiem un atrasties cilvēku vidū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas