Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Mainīta satiksmes organizācija vairākās Rīgas ielās

Rīgas domes Satiksmes departaments, lai paaugstinātu satiksmes drošību un atvieglotu sabiedriskā transporta kustību, uzstādījis ceļa zīmes _Apstāties aizliegts _Meža prospektā posmā no Gatartas ielas līdz sabiedriskā transporta galapunktam un Liepājas ielas posmā no Ventspils līdz Mārupes ielai.

Satiksmes organizācijas izmaiņas veiktas pēc RP SIA Rīgas satiksme lūguma. Brauktuves malā novietotie transportlīdzekļi būtiski apgrūtināja sabiedriskā transporta kustību un radīja avārijas situācijas, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Rīgas domes Satiksmes departaments, ņemot vērā iedzīvotāju sūdzības, mainījis satiksmes organizāciju arī Senču ielā posmā no nama Nr.13 līdz Brīvības ielai.

Turpmāk no Senču ielas nama Nr.13 posmā līdz Elku ielai noteikts apstāšanās un stāvēšanas aizliegums – uzstādīta ceļa zīme Apstāties aizliegts. Savukārt posmā no Senču ielas nama Nr.13 līdz Brīvības ielai departaments uzstādījis ātruma ierobežojumu kravas transportlīdzekļiem līdz 30 kilometriem stundā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas